ILVO vacatures

Het Eigen Vermogen van ILVO is momenteel op zoek naar een PROJECTMANAGER/COÖRDINATOR INTERNATIONALE ONDERZOEKS-, INNOVATIE- EN NETWERKPROJECTEN voor tewerkstelling binnen de eenheid Technologie en Voeding (EV/2018/005/TV115).
De sollicitatieperiode wordt afgesloten na het vinden van een geschikte kandidaat.Het Eigen Vermogen van ILVO is momenteel op zoek naar een WETENSCHAPPELIJK ONDERZOEKER BIOLOGIE voor tewerkstelling binnen de eenheid Dier (EV/2018/007/Dier1).

Kandideren kan tot en met zondag 1 april 2018.Het Eigen Vermogen van ILVO is momenteel op zoek naar een DIERENVERZORGER / MELKER voor tewerkstelling binnen de eenheid Dier (EV/2018/008/Dier68).

Kandideren kan tot en met dinsdag 10 april 2018.Het Eigen Vermogen van ILVO is momenteel op zoek naar een WETENSCHAPPELIJK MEDEWERKER MODELLERING EN GIS voor tewerkstelling binnen de eenheid Landbouw en Maatschappij (EV/2018/009/L&M115).

Kandideren kan tot en met dinsdag 10 april 2018.ILVO is op zoek naar een PhD bursaal voor het project OffWind: Structurele en functionele patronen in de epibenthos- en visgemeenschappen in het Belgisch deel van de Noordzee.
Word een expert in de structurele en functionele ecologie van het epibenthos en de diverse visgemeenschappen aanwezig in het Belgisch deel van de Noordzee.
Kandideren kan tot en met dinsdag 1 mei 2018.
Lees meer over het project OffWindIndien geen van de vacatures aansluiten bij je profiel willen we je toch uitnodigen om je als werkzoekende bij onze personeelsdienst aan te melden door het opsturen van je cv naar personeel@ilvo.vlaanderen.be.


Werken voor Vlaanderen

Werken bij ILVO

ILVO is een dynamisch, multidisciplinair en toekomstgericht onderzoekinstituut met sites in Melle, Merelbeke en Oostende. Onze missie is duurzame landbouw en visserij, zowel economisch, ecologisch als maatschappelijk, te bevorderen via nieuwe kennis en dienstverlening. Ongeveer 600 ILVO’ers werken daar dagelijks aan. ILVO zoekt geregeld collega’s met ambitie en met passie voor landbouw en visserij. Voorbeelden van technische en ondersteunende functies zijn: veldwerkers, ingenieurs, dierenartsen, laboratoriumtechnologen, technici, management, informatici, financiële en administratieve medewerkers …Heel vaak zoeken we ook kandidaat-doctorandi (Phd’s).