ILVO vacatures

Het Eigen vermogen van ILVO is momenteel op zoek naar een kandidaat met een master diploma in de toegepaste biowetenschappen (industrieel ingenieur), in de toegepaste bio-ingenieurswetenschappen (bio-ingenieur) of gelijkwaardig diploma, bij voorkeur aangevuld met specifieke kennis over eiwitten, levensmiddelentechnologie en voeding voor de werving van een Doctoraatsbursaal eiwitrijke microalgen voor tewerkstelling binnen de eenheid Technologie en Voeding.

We bieden je een 4-jarige PhD beurs binnen ILVO voor 4 jaar.

Solliciteren kan tot en met vrijdag 14 augustus 2020.Het Eigen vermogen van ILVO is momenteel op zoek naar een kandidaat met een Bachelordiploma of diploma Hoger Secundair onderwijs of gelijkwaardig door ervaring voor de werving van een Proefveldmedewerk(st)er voor tewerkstelling binnen de eenheid Plant.

We bieden je een voltijds contract van onbepaalde duur met een competitief salaris o.b.v. je diploma.

Solliciteren kan tot en met zondag 16 augustus 2020.Het Eigen vermogen van ILVO is momenteel op zoek naar een kandidaat met een master diploma van Master of Science, Master in bio-ingenieurswetenschappen, Master in de biologie, Master in biotechnologie, of een vergelijkbaar niveau en achtergrond voor de werving van een Doctoraatsbursaal eDNA vissen voor tewerkstelling binnen de eenheid Dier.

We bieden je een 4-jarige PhD beurs gefinancierd door het EV-ILVO, in nauwe samenwerking met UGent.

Solliciteren kan tot en met maandag 17 augustus 2020.Het Eigen vermogen van ILVO is momenteel op zoek naar een kandidaat met een Professionele Bachelor in de richting biologische of medische laboratoriumtechnologie, voedings- en dieetkunde, (bio)chemie, agro- en biotechnologie of gelijkwaardig voor de werving van een laborant(e) kweek en chemische analyse van microalgen voor tewerkstelling binnen de eenheid Dier.

We bieden je een voltijds contract van bepaalde duur van minstens 2 jaar aan.

Solliciteren kan tot en met zondag 23 augustus 2020.Universiteit Gent (i.s.m. ILVO) is op zoek naar een Master in de Diergeneeskunde, Master in de Bioingenieurswetenschappen of Biowetenschappen, of gelijkwaardig diploma, bij voorkeur in de richting landbouwhuisdieren voor de werving van een doctoraatsbursaal hittestress varkens.

Dit onderzoek kadert in een gemeenschappelijk onderzoeksproject gefinancierd door Vlaio tussen 1) de vakgroep Voortplanting, Verloskunde en Bedrijfsdiergeneeskunde, eenheid gezondheidszorg varken en 2) het ILVO (Instituut voor Landbouw-, Visserij- en voedingsonderzoek).

Ugent biedt een contract van bepaalde duur (01/12/2020 - 01/12/2024).

Solliciteren kan tot en met vrijdag 28 augustus 2020.Indien geen van de vacatures aansluiten bij je profiel willen we je toch uitnodigen om je als werkzoekende bij onze personeelsdienst aan te melden door het opsturen van je cv naar personeel@ilvo.vlaanderen.be.


Werken voor Vlaanderen

Werken bij ILVO

ILVO is een dynamisch, multidisciplinair en toekomstgericht onderzoekinstituut met sites in Melle, Merelbeke en Oostende. Onze missie is duurzame landbouw en visserij, zowel economisch, ecologisch als maatschappelijk, te bevorderen via nieuwe kennis en dienstverlening. Ongeveer 600 ILVO’ers werken daar dagelijks aan. ILVO zoekt geregeld collega’s met ambitie en met passie voor landbouw en visserij. Voorbeelden van technische en ondersteunende functies zijn: veldwerkers, ingenieurs, dierenartsen, laboratoriumtechnologen, technici, management, informatici, financiële en administratieve medewerkers …Heel vaak zoeken we ook kandidaat-doctorandi (Phd’s).