ILVO vacatures

ILVO is op zoek naar een jobstudent voor weekendwerk op ILVO Dier pluimveehouderij. Periode van tewerkstelling: alle zaterdagvoormiddagen (en indien hiertoe bereid ook op zondagvoormiddagen).
Interesse? Stuur een mailbericht met je aanmelding als kandidaat en je contactgegevens naar bart.sonck@ilvo.vlaanderen.be.Het Eigen Vermogen van ILVO is momenteel op zoek naar een professionele bachelor bij voorkeur vanuit de richting boekhouden of gelijkwaardig door ervaring voor de werving van een financieel projectbeheerder voor tewerkstelling binnen de centrale diensten (EV/2019/052/CD).

De sollicitatieperiode wordt afgesloten na het vinden van een geschikte kandidaat. Snel reageren is de boodschap.Het Eigen Vermogen van ILVO is momenteel op zoek naar een kandidaat met een master diploma in de bio-ingenieurswetenschappen, biologie, milieuwetenschappen, aard- en omgevingswetenschappen of gelijkwaardig voor de werving van een wetenschappelijk medewerker Bodem en bodemorganische stof voor tewerkstelling binnen de eenheid Plant (EV/2020/011/P109).

De sollicitatieperiode wordt afgesloten na het vinden van een geschikte kandidaat.Het Eigen Vermogen van ILVO is momenteel op zoek naar een kandidaat mer een master diploma in de bio-ingenieurswetenschappen, de biologie of aanverwante richtingen voor de werving van een wetenschappelijk medewerker virologie voor tewerkstelling binnen de eenheid Plant (EV/2020/010/P96).

Solliciteren kan tot en met zondag 3 mei 2020.Indien geen van de vacatures aansluiten bij je profiel willen we je toch uitnodigen om je als werkzoekende bij onze personeelsdienst aan te melden door het opsturen van je cv naar personeel@ilvo.vlaanderen.be.


GA

Werken voor Vlaanderen

Werken bij ILVO

ILVO is een dynamisch, multidisciplinair en toekomstgericht onderzoekinstituut met sites in Melle, Merelbeke en Oostende. Onze missie is duurzame landbouw en visserij, zowel economisch, ecologisch als maatschappelijk, te bevorderen via nieuwe kennis en dienstverlening. Ongeveer 600 ILVO’ers werken daar dagelijks aan. ILVO zoekt geregeld collega’s met ambitie en met passie voor landbouw en visserij. Voorbeelden van technische en ondersteunende functies zijn: veldwerkers, ingenieurs, dierenartsen, laboratoriumtechnologen, technici, management, informatici, financiële en administratieve medewerkers …Heel vaak zoeken we ook kandidaat-doctorandi (Phd’s).