Projectmanager/coördinator internationale onderzoeks-, innovatie- en netwerkprojecten

Contractuele functie EV: Projectmanager/coördinator internationale onderzoeks-, innovatie- en netwerkprojecten
Vacaturenummer: EV/2018/005/T&V115
Entiteit: Eigen Vermogen van het Instituut voor Landbouw- en Visserijonderzoek
Afdeling: Technologie & Voeding
Standplaats: Merelbeke
Plaats van tewerkstelling: Burg. Van Gansberghelaan 115, 9820 Merelbeke

Jouw taken

Je bent verantwoordelijk voor het opvolgen en uitvoeren onderzoeks-, innovatie en netwerkprojecten met internationale partners. Vaak zal worden verwacht dat je op verschillende projecten tegelijkertijd werkt. Dit kunnen zowel projecten in de voorbereidende fase als in de uitvoerende fase zijn. Als hoofdtaak ben je verantwoordelijk voor de voortgang van de verschillende werkpakketten en de uitvoering van je eigen taken binnen een of meerdere projecten. Je volgt een aantal operationele aspecten van deze projecten op om te zorgen dat deadlines van administratieve en inhoudelijke rapportering worden gehaald. Daarnaast werk je zelf ook in andere projecten actief mee voor de inhoudelijke uitvoering. Je zal in deze functie o.a. vergaderingen en skype-meetings met internationale projectpartners organiseren, je zorgt voor rapportering in kader van de deliverables en milestones, je helpt de verschillende werkpakketten in goede banen leiden en je volgt de internationale projectpartners op bij het uitvoeren van hun taken. Over je werkzaamheden rapporteer je naar de betrokken senioronderzoekers.

Meer informatie en hoe solliciteren

Om te solliciteren stuur je een motivatiebrief samen met je CV naar personeel@ilvo.vlaanderen.be met in het onderwerp vermelding van het vacaturenummer EV/2018/005/T&V115.

De sollicitatieperiode wordt afgesloten na het vinden van een geschikte kandidaat.
Snel reageren is de boodschap.

Voor meer info kan je terecht bij:

Jürgen Vangeyte, wetenschappelijk directeur T&V Agrotechniek
via tel. 09 272 27 65 of via e-mail naar jurgen.vangeyte@ilvo.vlaanderen.be.

Geschikt bevonden kandidaten (op basis van screening CV) worden uitgenodigd voor een interview. Gelieve een telefoonnummer waarop je makkelijk overdag bereikbaar bent te vermelden op je CV.

Meer info over het takenpakket, profiel en ons aanbod