ILVO vacatures

ILVO is op zoek naar een coördinator voor het versterken van het ECOFE netwerk. Kandideren kan tot en met donderdag 18 oktober 2018.Het Eigen Vermogen van ILVO is momenteel op zoek naar een kandidaat met een bachelor diploma voor de werving van een .NET Developer voor tewerkstelling binnen de Centrale Diensten (EV/2018/028/CD).

Kandideren kan tot en met zondag 4 november 2018.Het Eigen Vermogen van ILVO is momenteel op zoek naar een projectmanager internationale onderzoeksnetwerken voor tewerkstelling binnen de eenheid Technologie en Voeding (EV/2018/029/T&V370).

Kandideren kan tot en met zondag 18 november 2018.Indien geen van de vacatures aansluiten bij je profiel willen we je toch uitnodigen om je als werkzoekende bij onze personeelsdienst aan te melden door het opsturen van je cv naar personeel@ilvo.vlaanderen.be.


Werken voor Vlaanderen

Werken bij ILVO

ILVO is een dynamisch, multidisciplinair en toekomstgericht onderzoekinstituut met sites in Melle, Merelbeke en Oostende. Onze missie is duurzame landbouw en visserij, zowel economisch, ecologisch als maatschappelijk, te bevorderen via nieuwe kennis en dienstverlening. Ongeveer 600 ILVO’ers werken daar dagelijks aan. ILVO zoekt geregeld collega’s met ambitie en met passie voor landbouw en visserij. Voorbeelden van technische en ondersteunende functies zijn: veldwerkers, ingenieurs, dierenartsen, laboratoriumtechnologen, technici, management, informatici, financiële en administratieve medewerkers …Heel vaak zoeken we ook kandidaat-doctorandi (Phd’s).