Nieuwsoverzicht

Huidige artikelen | Categories | Zoek

Nieuwsgolf december 2012

Kwaliteitsbepaling van maïs in het kader van rassentoelating. Effect van oogsttijdstip, incubatietijd en droogte op de verteerbaarheid

Bij ILVO loopt momenteel een doctoraatsonderzoek over de kwaliteit van kuilmaïs onder Vlaamse klimaat- en uitbatingsomstandigheden.

Nieuwsgolf december 2012

Gezond met vet? Vervanging van ongezonde vetten in de voeding door meer gezonde vetten

In dit projectvoorstel onderzoeken we de mogelijkheden om in diverse voedingsproducten verzadigde vetten volledig of gedeeltelijk te vervangen door onverzadigde vetten, zonder de technologische en smaakeigenschappen van het product aan te tasten.

Nieuwsgolf december 2012

Een appelschilletje voor de dorst. Betere valorisatie van nevenstromen door systeeminnovaties

Genesys is de eerste Gecoördineerde Actie binnen ILVO2020, een organisatiebrede denkoefening. Dit projectvoorstel tracht het inhoudelijk probleem van reststromen aan te pakken door interessante innovaties uit te werken.

Nieuwsgolf november 2012

Conferentie NUTRIHORT (16-18 september 2013, Gent)

‘Nutrient management, innovative techniques and nutrient legislation in intensive horticulture for an improved water quality’
Van 16 tot 18 september 2013 organiseert ILVO-Plant Teelt en Omgeving samen met Ugent Vakgroep Bodembeheer, PCG, PCS, PSKW en Inagro in Gent de conferentie ‘NUTRIHORT: Nutrient management, nutrient legislation and innovative techniques in intensive horticulture’. De conferentie gaat door op de faculteit Bio-ingenieurswetenschappen van UGent.

Nieuwsgolf november 2012

Smaakbepaald succes. Het smaaklabo van ILVO-Technologie & Voeding

Bij voeding bepaalt smaak het succes van het product. Daarom beschikt ILVO over een volledig uitgerust smaaklabo, waar zorgvuldig samengestelde en opgeleide panels zich buigen over de smaak van diverse voedingsproducten.

Pagina 64 van 68Eerste   Vorige   59  60  61  62  63  [64]  65  66  67  68  Volgende   Laatste