Agenda

03-04/10/2019

24ste Conference on Food Microbiology (BSFM)

Voor het negende jaar gebeurt dit onder het initiatief van de vzw “Belgian Society for Food Microbiology”. Het symposium zal plaatsvinden op 3 en 4 oktober 2019 in Brussel – Pacheco zaal, Pachecolaan 13, 1000 Brussel.

lees meer ...

06/10/2019

Deelname aan Open Bedrijvendag

Kom met het hele gezin langs op 2 van onze sites: Plant en Food Pilot!

lees meer ...

17/10/2019

Workshop: Processing technologie voor de bereiding van gladde emulsies

Twee technologieën worden gedemonstreerd, en toegelicht.

lees meer ...

20/10/2019

Biotechdag

De jaarlijkse biotechdag is een unieke gelegenheid om kennis te maken met het onderzoek en de uitdagingen van de levenswetenschappen en de biotechnologie. Met dit jaar als thema: microbiologie
lees meer ...

23/10/2019

Studiedag Agroforestry in Vlaanderen: Kennis en tools na vijf jaar onderzoek en praktijkwerking

In Vlaanderen zijn de afgelopen 5 jaar tientallen pionier-boslandbouwers met AGROFORESTRY onder verschillende verschijningsvormen en met verschillende verdienmodellen gestart. Ze hebben gemeen dat ze landbouwgewassen of veehouderij combineren met de productie van houtige gewassen op hetzelfde perceel. Het teeltsysteem heeft door de werking van het Consortium Agroforestry Vlaanderen stappen vooruit gezet op vlak van onderzoek, kennisdeling en lerende netwerken. Nu zowel het VLAIO onderzoeksproject als het Europese project AFINET afgesloten worden, is het tijd voor een samenvatting en een tussentijdse conclusie. U bent van harte welkom!
lees meer ...

Pagina 2 van 4Eerste   Vorige   1  [2]  3  4  Volgende   Laatste