Agenda

2-12-2019

BICEpS Colloquium voor Belgische mariene wetenschappers actief of geïnteresseerd in ICES-werking

De International Council for the Exploration of the Sea (ICES) is een intergouvernementele organisatie voor mariene wetenschappen in de Noord-Atlantische Regio. ILVO en het Koninklijk Belgisch Instituut voor Natuurwetenschappen (KBIN) organiseren op 2 december een colloquium waarop deze Belgische deelnemers hun ervaringen met het ICES kunnen delen. 

Het ‘BICEpS Colloquium - Reinforcing the Belgian ICES community’ gaat op maandag 2 december door in het Virginie Lovelinggebouw (VAC Gent) in Gent. Abstracts kunnen ingediend worden tot en met 30 september. Registreren voor het colloquium kan tot 25 november.
Beiden via biceps@naturalsciences.be.

BICEpS

De International Council for the Exploration of the Sea (ICES) is een intergouvernementele organisatie voor mariene wetenschappen in de Noord-Atlantische Regio. De netwerkorganisatie voorziet de maatschappij in onpartijdige wetenschappelijke data en advies over de status en het duurzaam gebruik van de zeeën en oceaan. Ook in België participeren heel wat wetenschappers in een grote variatie van thematische werkgroepen. Het Instituut voor Landbouw-, Visserij- en Voedingsonderzoek (ILVO) en het Koninklijk Belgisch Instituut voor Natuurwetenschappen (KBIN) organiseren op 2 december een colloquium waarop deze Belgische deelnemers hun ervaringen met ICES kunnen delen. Ook is het een mooie gelegenheid in kennismaking voor zij die ICES nog niet zo goed kennen.

Het ‘BICEpS Colloquium - Reinforcing the Belgian ICES community’ gaat op maandag 2 december door in het Virginie Lovelinggebouw (VAC Gent) in Gent. Abstracts kunnen ingediend worden tot en met 30 september.

Meer info: www.ices.dk/community/groups/Pages/BICEpS.aspx?fbclid=IwAR0rBSAOr-duSAr5AoLvAGi-COrch00tm7bvZ0ZcJU1MrwyvR2ATSNzuUp4