Agenda

2 en 5/09/2014

Infonamiddag en terreinbezoek Agroforestry

Het projectconsortium “Agroforestry in Vlaanderen” organiseert twee infonamiddagen: op dinsdag 2 september 2014 in Beveren en op vrijdag 5 september 2014 in Sint-Truiden, telkens om 13u en met een gelijklopend programma. De landgebruiksvorm agroforestry, het kersverse IWT-project daaromtrent, de subsidieregeling en de gerelateerde wetgeving krijgen speciale aandacht. Ook nemen we ruim de tijd voor een terreinbezoek in de buurt.

Programma

13u Ontvangst met koffie en thee
13u30 – 14u Inleiding met presentatie over het IWT-project en het concept agroforestry door Bert Reubens (ILVO)
14u – 14u30 Wetgeving en subsidies door Els Bonte (ALV)
14u30 – 16u Terreinbezoek met toelichting door landbouwer, mogelijkheid om vragen te stellen & informele netwerking
16u Napraten bij een frisse pint/frisdrank

Praktisch

Locaties

Di 2 sept: OC De Verre, Pater Vergauwenstraat 6b, 9130 Verrebroek (Beveren) (parkeergelegenheid aan het Verheyenplein, op wandelafstand)
Vr 5 sept: manege Gravenhof, Stokstraat 50, 3800 Zepperen (Sint-Truiden)

Inschrijven

Inschrijven via http://www.agroforestryvlaanderen.be (ga naar agenda). Hier kan u ook aangeven op welke locatie u aanwezig zal zijn.

Kledij

Aangepast schoeisel (laarzen) en eventueel regenkledij voorzien.

Transport

Voor het terreinbezoek in Beveren (op 2 km van de zaal) rekenen we op eigen transport van de deelnemers (carpoolen kan uiteraard). Het terreinbezoek in Sint-Truiden zullen we te voet doen (wandeling van 600 m).

Meer info: info@agroforestryvlaanderen.be

Agroforestry Vlaanderen

Deze infonamiddagen kaderen in het project “Agroforestry in Vlaanderen – een economisch rendabel antwoord op de vraag naar agro-ecologische productiemethoden”, een project gefinancierd door IWT en uitgevoerd door ILVO, Ugent, Inagro, BDB & Agrobeheercentrum eco² in samenwerking met onder meer Boerenbond, BOS+ & Wervel.