Agenda

Ingaven voor februari 2012

6-9/02/2012

PhD Winter School - Second Edition: Rural development in peri - urban areas

The PhD Winter School will provide a forum for PhD students to present ongoing research in a collaborative environment and share ideas with other young researchers. Participants will be able to discuss their research ideas and results, and receive constructive feedback from their peers as well as senior researchers in their respective research areas. It will also be an excellent networking opportunity.
lees meer ...

16/02/2012

Studiedag Flanders Food: 'Aan de slag met Stevia'

Steviolglycosiden zijn goedgekeurd en vanaf begin december 2012 mogen ze ook effectief in voedingsproducten worden toegepast.
‘Aan de slag met stevia’ is erop gericht u wegwijs te maken in de complexiteit van steviolglycosiden en het formuleren met deze componenten. Ondermeer onze praktische ervaringen uit een afgelopen Steviaproject komen hierin aan bod.
lees meer ...

22-24/02/2012

Agridagen Geel

Thema editie 2012: 'Grensverleggend ondernemen & €nergie'
lees meer ...

28/02/2012

Brainstorm 'Op zoek naar een praktische weg van stro tot brandstof: innovatieve mogelijkheden voor oogst- en verwerkingsmachines'

De interesse in groene grondstoffen als energiebron voor verwarming
neemt toe. Biobrandstof telen is niet alleen duurzaam, maar ook goedkoop. Eén van de mogelijkheden is de teelt en de verbranding van stro in biomassakachels- of ketels. Het kan gaan om stro als restproduct
van de graanteelt of om stro van olifantengras...
lees meer ...

28/02/2012

Symposium 'Eiwit, innovatief naar 2020'

Laat u verassen op het Symposium, Eiwit, innovatief naar 2020, tijdens de Beurs Landbouwdagen Intensieve Veehouderij in de Evenementenhal te Venray. Tijdens dit symposium presenteren we de nationale ontwikkelingen op gebied van eiwit binnen het topsectorenbeleid en diverse projecten en initiatieven.
lees meer ...

Pagina 1 van 2Eerste   Vorige   [1]  2  Volgende   Laatste