Agenda

Ingaven voor december 2018

07/12/2018

The role of EU policies in addressing drinking water management challenges involving the agricultural sector

Venue : Permanent Representation of Slovenia to the EU,
Rue de Commerce 44, Brussels
Register here: https://eu_water_agri_policies.eventbrite.co.uk
lees meer ...

07/12/2018

Studiedag LED-belichting in de tuinbouw

Ken je de diverse mogelijkheden van leds in de tuinbouw al? Led kan gebruikt worden in de serre als bijbelichting, zowel boven als tussen het gewas, maar ook als stuurlicht. Eveneens zijn toepassingen in een meerlagensysteem mogelijk.
Op initiatief van het Agentschap Innoveren & Ondernemen gaan we tijdens deze studiedag na wat led-licht doet met de plant en in welke mate deze energiezuinige vorm van belichting economisch verantwoord is. In een interactieve kennisbeurs worden onderzoek, expertise en praktische tools voorgesteld. Zowel sierteelt, groenteteelt als aardbeienteelt komen hierbij aan bod. Aansluitend volgt een netwerkreceptie waarbij je op de demostanden kan kennismaken met producenten van leds.
lees meer ...

11/12/2018

Studiedag Reductiemogelijkheden van methaan- en ammoniakemissie bij rundvee

ILVO en het Departement Landbouw en Visserij stellen de resultaten voor van het onderzoek naar reductiemogelijkheden van methaan- en ammoniakemissie in de rundveehouderij. Daarnaast wordt een stand van zaken gegeven over het beleid rond de emissieproblematiek.
lees meer ...

13/12/2018

ILVO contactdag zuivel en zuivelgrondstoffen

ILVO nodigt je uit op de 4de Contactdag Zuivel en Zuivelgrondstoffen op donderdag 13 december 2018 van 9u tot 13u, in de Food Pilot in Melle. Deelname is gratis.
lees meer ...

13/12/2018

Studienamiddag 'Dierenwelzijn in de veehouderij'

Wetenschappelijk kader, maatschappelijke verwachtingen en wetgeving
Deze studiedag gaat door op donderdag 13 december 2018 in het auditorium van ILVO, Eenheid Plant, Caritasstraat 39, 9090 Melle, België. Inschrijven is noodzakelijk.
lees meer ...

Pagina 2 van 3Eerste   Vorige   1  [2]  3  Volgende   Laatste