Agenda

14-15/05/2019

3rd International VDI conference Smart Farming

May 14-15, Düsseldorf, Germany

lees meer ...

16-17/05/2019

SUMARiS Management Conference

KEIFCA organiseert een tweedaagse meeting in Canterbury. Doel is om Europese belanghebbenden in de roggenvisserij in de Noordzee en het Engels Kanaal samen te brengen. Zij zullen discussiëren over het huidige beheer van roggenpopulaties, en een lijst opstellen van mogelijke maatregelen binnen de geplande grensoverschrijdende beheerstrategie.
lees meer ...

21/05/2019

Farm Demo Conference

Are you interested or involved in on-farm demonstrations? Do you want it to be as effective as possible? Then you are welcome to join the Farm Demo Conference. You will learn from others, discover the do’s and don’ts in organizing demos and test and try different tools.

lees meer ...

23/05/2019

Openbare verdediging doctoraal proefschrift Lieselot Boone

Titel doctoraat: Quantification of Agricultural Productivity in Environmental Sustainability Assessments: Methodological developments and case studies

lees meer ...

22/02/2019

Opleiding Regionale Gebiedsontwikkeling 2019

In februari 2019 gaat de zevende editie van de VRP-opleiding ‘Regionale Gebiedsontwikkeling’ van start. De opleiding staat in het teken van het ontwikkelen van gebieden die de gemeentegrenzen overstijgen en samenwerking op verschillende bestuursniveaus vereisen. Naast ruimtelijke planning komen ook aanverwante disciplines zoals milieu, mobiliteit, economie en landschapsontwikkeling aan bod.
lees meer ...

Pagina 1 van 2Eerste   Vorige   [1]  2  Volgende   Laatste