ILVO vacatures

ILVO is op zoek naar een jobstudent voor weekendwerk op ILVO Dier pluimveehouderij. Periode van tewerkstelling: alle zaterdagvoormiddagen (en indien hiertoe bereid ook op zondagvoormiddagen).
Interesse? Stuur een mailbericht met je aanmelding als kandidaat en je contactgegevens naar bart.sonck@ilvo.vlaanderen.be.Het Eigen Vermogen van ILVO is momenteel op zoek naar een professionele bachelor bij voorkeur vanuit de richting boekhouden of gelijkwaardig door ervaring voor de werving van een financieel projectbeheerder voor tewerkstelling binnen de centrale diensten (EV/2019/052/CD).

De sollicitatieperiode wordt afgesloten na het vinden van een geschikte kandidaat. Snel reageren is de boodschap.Het Eigen Vermogen van ILVO is momenteel op zoek naar een kandidaat die recent een diploma behaalde als Master in de wetenschappen, Master in de Toegepaste Wetenschappen of gelijkwaardig voor de werving van een junior wetenschapper voor een doctoraat over microplastics in het mariene milieu (EV/2020/002/D1).

Kandideren kan tot en met donderdag 6 februari 2020.Het Eigen Vermogen van ILVO is momenteel op zoek naar een kandidaat met een Professionele Bachelor of gelijkwaardig voor de werving van een technisch administratief ondersteuner Varkensloket, Rundveeloket en Pluimveeloket (EV/2019/057/Dier68).

Kandideren kan tot en met zondag 9 februari 2020.Het Eigen Vermogen van ILVO is momenteel op zoek naar een professionele bachelor bij voorkeur vanuit de richting biologische of medische laboratoriumtechnologie, voedings- en dieetkunde, (bio)chemie, agro- en biotechnologie of equivalent voor de werving van een laborant(e) chemische residu-analyse voor tewerkstelling binnen Technologie & Voeding (EV/2020/003/T&V370).

Kandideren kan tot en met woensdag 12 februari 2020.ILVO is op zoek naar een kandidaat die recent een diploma behaalde als Master in de richting Diergeneeskunde, Biologie, Bio-Ingenieur, Dierwetenschappen, Biotechnologie of gelijkwaardige discipline voor de werving van een PhD over het Welzijn van Varkens en Pluimvee in Vrije Uitloop Systemen (EV/2020/001/D68)
.

Kandideren kan tot en met zaterdag 15 februari 2020.Indien geen van de vacatures aansluiten bij je profiel willen we je toch uitnodigen om je als werkzoekende bij onze personeelsdienst aan te melden door het opsturen van je cv naar personeel@ilvo.vlaanderen.be.


Werken voor Vlaanderen

Werken bij ILVO

ILVO is een dynamisch, multidisciplinair en toekomstgericht onderzoekinstituut met sites in Melle, Merelbeke en Oostende. Onze missie is duurzame landbouw en visserij, zowel economisch, ecologisch als maatschappelijk, te bevorderen via nieuwe kennis en dienstverlening. Ongeveer 600 ILVO’ers werken daar dagelijks aan. ILVO zoekt geregeld collega’s met ambitie en met passie voor landbouw en visserij. Voorbeelden van technische en ondersteunende functies zijn: veldwerkers, ingenieurs, dierenartsen, laboratoriumtechnologen, technici, management, informatici, financiële en administratieve medewerkers …Heel vaak zoeken we ook kandidaat-doctorandi (Phd’s).