ILVO vacatures

ILVO is op zoek naar een jobstudent voor weekendwerk op ILVO Dier pluimveehouderij. Periode van tewerkstelling: alle zaterdagvoormiddagen (en indien hiertoe bereid ook op zondagvoormiddagen).
Interesse? Stuur een mailbericht met je aanmelding als kandidaat en je contactgegevens naar bart.sonck@ilvo.vlaanderen.be.Het Eigen Vermogen van ILVO is momenteel op zoek naar een professionele bachelor bij voorkeur vanuit de richting boekhouden of gelijkwaardig door ervaring voor de werving van een financieel projectbeheerder voor tewerkstelling binnen de centrale diensten (EV/2019/052/CD).

De sollicitatieperiode wordt afgesloten na het vinden van een geschikte kandidaat. Snel reageren is de boodschap.Het Eigen Vermogen van ILVO is momenteel op zoek naar een kandidaat met een Bachelordiploma of diploma Hoger Secundair onderwijs (liefst vanuit een voor deze functie relevante richting) of gelijkwaardig door ervaring voor de werving van een serremedewerk(st)er voor tewerkstelling binnen de eenheid Plant (EV/2020/007/Plant39).

Kandideren kan tot en met zaterdag 29 februari 2020.Het Eigen Vermogen van ILVO is momenteel op zoek naar een kandidaat met een universitair diploma (Master) in de sociologie, psychologie, sociale geografie, politieke wetenschappen, economische wetenschappen, bio-ingenieurswetenschappen of gelijkwaardige opleidingen met duidelijke affiniteit of interesse voor landbouw en platteland voor de werving van een projectmedewerker welbevinden van Vlaamse landbouwers en hun gezinnen (EV/2020/004/L&M).

Kandideren kan tot en met zondag 8 maart 2020.Het Eigen Vermogen van ILVO is momenteel op zoek naar een kandidaat met een masterdiploma in bio-ingenieurswetenschappen, landbouweconomie, sociologie, transitiestudies, economie van natuurlijke hulpbronnen of een ander relevant domein voor het onderzoek naar voedselsystemen voor de werving van een wetenschappelijk medewerker: uitbouw systeemdenken met het oog op de transitie van voedselsystemen (EV/2020/005/L&M).

Kandideren kan tot en met zondag 8 maart 2020.Het Eigen Vermogen van ILVO is momenteel op zoek naar een kandidaat met een masterdiploma in de richting Toegepaste Economische Wetenschappen, Handelsingenieur, Economie, Bio-ingenieur, Burgerlijk Ingenieur, Industrieel Ingenieur, of gelijkwaardig voor de werving van een wetenschappelijk medewerker: business model development (EV/2020/006/L&M).

Kandideren kan tot en met zondag 8 maart 2020.Indien geen van de vacatures aansluiten bij je profiel willen we je toch uitnodigen om je als werkzoekende bij onze personeelsdienst aan te melden door het opsturen van je cv naar personeel@ilvo.vlaanderen.be.


Werken voor Vlaanderen

Werken bij ILVO

ILVO is een dynamisch, multidisciplinair en toekomstgericht onderzoekinstituut met sites in Melle, Merelbeke en Oostende. Onze missie is duurzame landbouw en visserij, zowel economisch, ecologisch als maatschappelijk, te bevorderen via nieuwe kennis en dienstverlening. Ongeveer 600 ILVO’ers werken daar dagelijks aan. ILVO zoekt geregeld collega’s met ambitie en met passie voor landbouw en visserij. Voorbeelden van technische en ondersteunende functies zijn: veldwerkers, ingenieurs, dierenartsen, laboratoriumtechnologen, technici, management, informatici, financiële en administratieve medewerkers …Heel vaak zoeken we ook kandidaat-doctorandi (Phd’s).