ILVO vacatures

Het Eigen vermogen van ILVO is momenteel op zoek naar een kandidaat met een Master diploma in de bio-ingenieurswetenschappen, biowetenschappen, biologie, dierenarts, milieuwetenschappen of gelijkwaardig voor de werving van een wetenschappelijk onderzoeker droogtetolerante grassen in melkveerantsoenen voor tewerkstelling binnen de eenheid Dier.

We bieden je een voltijds contract van 1 jaar dat mits positieve evaluatie verlengd wordt tot 4 jaar met een competitief salaris o.b.v. je diploma.

Solliciteren kan tot en met zondag 27 september 2020.Het Eigen vermogen van ILVO is momenteel op zoek naar een kandidaat met een Master diploma in de biowetenschappen, biologie, dierenarts, bio-ingenieurswetenschappen of gerelateerde opleidingen voor de werving van een onderzoeker welzijn van landbouwdieren voor tewerkstelling binnen de eenheid Dier.

We bieden je een deeltijds contract (50-80%) tot eind augustus 2024 (met mogelijkheid tot verlenging) met een competitief salaris o.b.v. je diploma.

Solliciteren kan tot en met zondag 11 oktober 2020.Indien geen van de vacatures aansluiten bij je profiel willen we je toch uitnodigen om je als werkzoekende bij onze personeelsdienst aan te melden door het opsturen van je cv naar personeel@ilvo.vlaanderen.be.


Werken voor Vlaanderen

Werken bij ILVO

ILVO is een dynamisch, multidisciplinair en toekomstgericht onderzoekinstituut met sites in Melle, Merelbeke en Oostende. Onze missie is duurzame landbouw en visserij, zowel economisch, ecologisch als maatschappelijk, te bevorderen via nieuwe kennis en dienstverlening. Ongeveer 600 ILVO’ers werken daar dagelijks aan. ILVO zoekt geregeld collega’s met ambitie en met passie voor landbouw en visserij. Voorbeelden van technische en ondersteunende functies zijn: veldwerkers, ingenieurs, dierenartsen, laboratoriumtechnologen, technici, management, informatici, financiële en administratieve medewerkers …Heel vaak zoeken we ook kandidaat-doctorandi (Phd’s).