ILVO vacatures

Het Eigen vermogen van ILVO is momenteel op zoek naar een kandidaat met een masterdiploma in de bio-ingenieurswetenschappen, de biologie, biotechnologie, diergeneeskunde of aanverwante richtingen voor de werving van een doctoraatsbursaal proteomics voor tewerkstelling binnen de eenheid Dier.

We bieden je een voltijds contract van bepaalde duur.

Solliciteren kan tot en met vrijdag 27 november 2020.ILVO Eigen Vermogen is momenteel op zoek naar een kandidaat met een masterdiploma in de richting (Toegepaste) Economische wetenschappen of in Overheidsmanagement en-beleid of gelijkwaardig voor de werving van een socio-economische onderzoeker in de visserij en aquacultuur voor tewerkstelling binnen de eenheid Dier.

We bieden je een voltijds contract van onbepaalde duur.

Solliciteren kan tot en met zondag 6 december 2020.ILVO is momenteel op zoek naar een kandidaat met een masterdiploma in de richting sociale, pedagogische, psychologische, communicatie, bio-ingenieurswetenschappen of gelijkwaardig voor de werving van een doctoraatsbursaal effectiviteit en complementariteit v leeromgevingen duurzame landbouwpraktijken voor tewerkstelling binnen de eenheid Landbouw & Maatschappij.

We bieden je een voltijds contract van bepaalde duur.

Solliciteren kan tot en met maandag 7 december 2020.ILVO is momenteel op zoek naar een kandidaat met een masterdiploma in de bio-ingenieurswetenschappen, economie, toegepaste economische wetenschappen, sociologie of een masterdiploma met grote affiniteit voor duurzame voedselproductie en –consumptie, of een vergelijkbaar niveau voor de werving van een doctoraatsbursaal Participatieve agent-gebaseerde modellering vr circulaire voedingssystemen voor tewerkstelling binnen de eenheid Landbouw & Maatschappij.

We bieden je een voltijds contract van bepaalde duur.

Solliciteren kan tot en met maandag 7 december 2020.ILVO is momenteel op zoek naar een kandidaat met een masterdiploma in de richting bio-ingenieur, sociale of economische wetenschappen of gelijkwaardig voor de werving van een doctoraatsbursaal Economische en institutionele stimulansen voor landbouwsystemen voor tewerkstelling binnen de eenheid Landbouw & Maatschappij.

We bieden je een voltijds contract van bepaalde duur.

Solliciteren kan tot en met donderdag 10 december 2020.ILVO is momenteel op zoek naar een kandidaat met een masterdiploma in de richting bio-ingenieur, diergeneeskunde, biologie of gelijkwaardig voor de werving van een wetenschappelijk onderzoeker Innovatieve oplossingen in het voedselsysteem voor tewerkstelling binnen de eenheid Landbouw en Maatschappij.

We bieden je een voltijds contract van onbepaalde duur.

Solliciteren kan tot en met vrijdag 11 december 2020.ILVO is momenteel op zoek naar een kandidaat met een masterdiploma van Master of Science, Master in de biologie, Master in Mariene wetenschappen, Master in bio-ingenieurswetenschappen, Master in biochemie of een vergelijkbaar niveau en achtergrond voor de werving van een doctoraatsbursaal Functionele mariene ecologie voor tewerkstelling binnen de eenheid Dier.

We bieden je een voltijds contract van bepaalde duur.

Solliciteren kan tot en met zondag 3 januari 2020.Indien geen van de vacatures aansluiten bij je profiel willen we je toch uitnodigen om je als werkzoekende bij onze personeelsdienst aan te melden door het opsturen van je cv naar personeel@ilvo.vlaanderen.be.


Werken voor Vlaanderen

Werken bij ILVO

ILVO is een dynamisch, multidisciplinair en toekomstgericht onderzoekinstituut met sites in Melle, Merelbeke en Oostende. Onze missie is duurzame landbouw en visserij, zowel economisch, ecologisch als maatschappelijk, te bevorderen via nieuwe kennis en dienstverlening. Ongeveer 600 ILVO’ers werken daar dagelijks aan. ILVO zoekt geregeld collega’s met ambitie en met passie voor landbouw en visserij. Voorbeelden van technische en ondersteunende functies zijn: veldwerkers, ingenieurs, dierenartsen, laboratoriumtechnologen, technici, management, informatici, financiële en administratieve medewerkers …Heel vaak zoeken we ook kandidaat-doctorandi (Phd’s).