ILVO vacatures

Het Eigen Vermogen van ILVO is momenteel op zoek naar een kandidaat met een bachelor diploma voor de werving van 2 financieel projectbeheerders voor tewerkstelling binnen de Centrale Diensten (EV/2019/003/CD).

De sollicitatieperiode wordt afgesloten na het vinden van een geschikte kandidaat.ILVO is looking for a Technical Project Manager with experience in data management, Cloud technologies, software development and data analysis. He or she will work in high-tech IT project in the AgroFood domain (similar to the project “IoF2020”) and will be a part of a top-rated team of talented individuals with a variety of expertise working collaboratively on common goals. The Technical Project Manager’s main responsibility will be the technical management of a new EU-funded project on High Performance Computing for Precision Livestock Farming. The Technical Project Manager reports directly to the Project Manager and will be expected to show initiative, be flexible and take responsibility.

More information about this job offerHet Eigen Vermogen van ILVO is momenteel op zoek naar een kandidaat met een bachelor diploma voor de werving van 2 laboranten voor tewerkstelling binnen de eenheid Plant (EV/2019/004/Plant).

Kandideren kan tot en met zondag 17 februari 2019.ILVO is op zoek naar een PhD Plantaardige eiwitbronnen voor tewerkstelling binnen de eenheid Technologie en Voeding.

Kandideren kan tot en met vrijdag 28 februari 2019.Het Eigen Vermogen van ILVO is momenteel op zoek naar een kandidaat met een diploma hoger secundair onderwijs of als professionele bachelor vanuit een technische specialisatie en achtergrond voor de werving van een adjunct-infrastructuurverantwoordelijke (site Visserij - deeltijdse opdracht) voor tewerkstelling binnen de eenheid Dier (EV/2019/002/Dier1).

Kandideren kan tot en met donderdag 28 februari 2019.Het Eigen Vermogen van ILVO is momenteel op zoek naar een kandidaat met een master diploma voor de werving van een wetenschappelijk onderzoeker pluimvee voor tewerkstelling binnen de eenheid Dier (EV/2019/007/Dier68).

Kandideren kan tot en met woensdag 6 maart 2019.ILVO is op zoek naar een PhD KONSEMI (Onderzoek naar de optimalisatie van groepshuisvesting van voedsters) voor tewerkstelling binnen de eenheid Dier.

Kandideren kan tot en met woensdag 6 maart 2019.Het Eigen Vermogen van ILVO is momenteel op zoek naar een kandidaat met een diploma secundair onderwijs of hoger onderwijs, in een relevante richting (Agro-biotechnologie, Dierenzorg, Landbouw, …) voor de werving van een technisch medewerker onderzoek welzijn landbouwdieren voor tewerkstelling binnen de eenheid Dier (EV/2019/006/Dier68).

Kandideren kan tot en met woensdag 6 maart 2019.Indien geen van de vacatures aansluiten bij je profiel willen we je toch uitnodigen om je als werkzoekende bij onze personeelsdienst aan te melden door het opsturen van je cv naar personeel@ilvo.vlaanderen.be.


Werken voor Vlaanderen

Werken bij ILVO

ILVO is een dynamisch, multidisciplinair en toekomstgericht onderzoekinstituut met sites in Melle, Merelbeke en Oostende. Onze missie is duurzame landbouw en visserij, zowel economisch, ecologisch als maatschappelijk, te bevorderen via nieuwe kennis en dienstverlening. Ongeveer 600 ILVO’ers werken daar dagelijks aan. ILVO zoekt geregeld collega’s met ambitie en met passie voor landbouw en visserij. Voorbeelden van technische en ondersteunende functies zijn: veldwerkers, ingenieurs, dierenartsen, laboratoriumtechnologen, technici, management, informatici, financiële en administratieve medewerkers …Heel vaak zoeken we ook kandidaat-doctorandi (Phd’s).