PhD Voorkomen en remediëren van bodemverdichting

UGent en ILVO zijn op zoek naar een kandidaat met masterdiploma voor een doctoraatsbursaal.

Doel van de functie

Je bereidt een doctoraal proefschrift voor in het kader van het vierjarig interdisciplinair onderzoeksproject “Voorkomen en remediëren van bodemverdichting” dat o.a. gefinancierd wordt door het Agentschap Innoveren & Ondernemen van de Vlaamse Overheid (VLAIO Landbouw-traject) en start op 1 november 2018.

Je wordt tewerk gesteld op twee verschillende standplaatsen: Universiteit Gent, Faculteit Bio-ingenieurswetenschappen en het Instituut voor Landbouw-, Visserij- en Voedingsonderzoek (ILVO), Eenheid Plant.

Deelnemingsvoorwaarden

Je behaalde een diploma bio-ingenieur, master in de (bio)wetenschappen, master in de geografie, master in de geologie of aanverwante disciplines. Kandidaten die afstuderen in september 2018 worden ook aangemoedigd om te solliciteren.

Wijze van kandidaatstelling

Geïnteresseerde kandidaten sturen (uitsluitend per e-mail) een motivatiebrief en CV (met een kopie van diploma en puntenlijst) naar Prof. dr. ir. Wim Cornelis (Wim.Cornelis@UGent.be). 

Kandideren kan tot en met maandag 20 augustus 2018.

Meer info

Bijkomende informatie over de vacature of het onderzoeksproject kun je bekomen bij Prof. dr. ir. Wim Cornelis (Wim.Cornelis@UGent.be – 09 264 60 40) of dr. ir. Tommy D’Hose (tommy.dhose@ilvo.vlaanderen.be - 09 272 26 69) (vanaf 6 augustus).

Meer info over het takenpakket, profiel en ons aanbod