Onderzoeksondersteuner melkveehouderij

Het Eigen vermogen van ILVO is momenteel op zoek naar een Professionele Bachelor in de richting landbouw of gelijkwaardig voor de werving van
Functie EV: Onderzoeksondersteuner melkveehouderij
Vacaturenummer: EV/2019/051/Dier68
Entiteit: Eigen Vermogen (EV) - Instituut voor Landbouw-, Visserij- en Voedingsonderzoek
Afdeling: Dier
Standplaats: Melle
Plaats van tewerkstelling: Scheldeweg 68 - 9090 Melle

Doel van de functie

Je ondersteunt de onderzoeksgroep rundveehouderij bij de uitvoering van onderzoek, in het bijzonder het project EKOPTI: Eiwit en Koe OPTImaliseren. Als deskundige in de melkveehouderij werk je samen met een team van deskundigen, dierverzorgers en onderzoekers.

Het takenpakket bestaat uit:

  • Ondersteuning bij het uitvoeren van dierproeven in de ILVO proef-melkveestal: planning, opvolging en uitvoering van de verschillende taken, het verzamelen en ingeven van de proefgegevens.
  • Ondersteuning bij proeven op praktijk-melkveebedrijven, verspreid over Vlaanderen: het inplannen van bedrijfsbezoeken, het verzamelen en het ingeven van proefgegevens.

Streefdatum werving: 2/01/2020

Wat verwachten we?

  • Je hebt een Professionele Bachelor in de richting Landbouw of gelijkwaardig.
    Ben je in het bezit van een buitenlands diploma dan dien je over een gelijkwaardigheidserkenning te beschikken. Dit kan je aanvragen bij NARIC Vlaanderen.
  • Je hebt affiniteit met landbouw, bij voorkeur de rundvee sector, en bent voldoende vertrouwd met werken binnen een landbouwomgeving.
  • Je hebt goede administratieve vaardigheden, waaronder een vlotte kennis van ICT toepassingen (Word, Excel,…)
  • Je bent in het bezit van een rijbewijs B.

Hoe solliciteren?

Om te solliciteren, mail je een motivatiebrief samen met CV en kopie van diploma (met vermelding van het vacaturenummer) naar personeel@ilvo.vlaanderen.be en dit ten laatste tegen 1 december 2019.

Geschikt bevonden kandidaten (op basis van CV screening) worden uitgenodigd voor een interview op 16/12/2019 namiddag. Gelieve een telefoonnummer waar u overdag te bereiken bent en uw emailadres te vermelden op uw CV.

Meer info nodig?

Inhoudelijk: Leen Vandaele, Wetenschappelijk attaché - 09 272 26 26 - leen.vandaele@ilvo.vlaanderen.be

Arbeidsvoorwaarden: Caroline Buyst, HR-specialist - 09 272 25 12 - caroline.buyst@ilvo.vlaanderen.be.

Meer info over het takenpakket, profiel en ons aanbod