ILVO vacatures

ILVO is op zoek naar een jobstudent voor weekendwerk op ILVO Dier pluimveehouderij. Periode van tewerkstelling: alle zaterdagvoormiddagen (en indien hiertoe bereid ook op zondagvoormiddagen).
Interesse? Stuur een mailbericht met je aanmelding als kandidaat en je contactgegevens naar bart.sonck@ilvo.vlaanderen.be.Het Eigen vermogen van ILVO is momenteel op zoek naar een kandidaat met een Professionele Bachelor of gelijkwaardig voor de werving van een technisch administratief ondersteuner Varkens-, Rundvee- en Pluimveeloket voor tewerkstelling binnen de eenheid Dier.

Solliciteren kan tot en met zondag 12 juli 2020.Het Eigen vermogen van ILVO is momenteel op zoek naar een kandidaat met een universitair diploma (Master) in de bio-ingenieurswetenschappen, sociologie, sociale geografie, politieke wetenschappen, economische wetenschappen of gelijkwaardige opleidingen met duidelijke affiniteit of interesse voor landbouw en platteland voor de werving van een Wetenschappelijk onderzoeker Voedselsystemen voor tewerkstelling binnen de eenheid Landbouw & Maatschappij.

We bieden je een voltijds contract van onbepaalde duur aan.

Solliciteren kan tot en met dinsdag 21 juli 2020.Het Eigen vermogen van ILVO is momenteel op zoek naar een kandidaat met een Professionele Bachelor in de richting biologische of medische laboratoriumtechnologie, voedings- en dieetkunde, (bio)chemie, agro- en biotechnologie of gelijkwaardig voor de werving van een laborant(e) kweek en chemische analyse van microalgen voor tewerkstelling binnen de eenheid Dier.

We bieden je een voltijds contract van bepaalde duur van minstens 2 jaar aan.

Solliciteren kan tot en met zondag 23 augustus 2020.Indien geen van de vacatures aansluiten bij je profiel willen we je toch uitnodigen om je als werkzoekende bij onze personeelsdienst aan te melden door het opsturen van je cv naar personeel@ilvo.vlaanderen.be.


Werken voor Vlaanderen

Werken bij ILVO

ILVO is een dynamisch, multidisciplinair en toekomstgericht onderzoekinstituut met sites in Melle, Merelbeke en Oostende. Onze missie is duurzame landbouw en visserij, zowel economisch, ecologisch als maatschappelijk, te bevorderen via nieuwe kennis en dienstverlening. Ongeveer 600 ILVO’ers werken daar dagelijks aan. ILVO zoekt geregeld collega’s met ambitie en met passie voor landbouw en visserij. Voorbeelden van technische en ondersteunende functies zijn: veldwerkers, ingenieurs, dierenartsen, laboratoriumtechnologen, technici, management, informatici, financiële en administratieve medewerkers …Heel vaak zoeken we ook kandidaat-doctorandi (Phd’s).