ILVO vacatures

ILVO is looking for a Technical Project Manager with experience in data management, Cloud technologies, software development and data analysis. He or she will work in high-tech IT project in the AgroFood domain (similar to the project “IoF2020”) and will be a part of a top-rated team of talented individuals with a variety of expertise working collaboratively on common goals. The Technical Project Manager’s main responsibility will be the technical management of a new EU-funded project on High Performance Computing for Precision Livestock Farming. The Technical Project Manager reports directly to the Project Manager and will be expected to show initiative, be flexible and take responsibility.

More information about this job offerILVO is op zoek naar een doctoraatsbursaal ROADMAP (Rethinking Of Antimicrobial Decision-systems in the Management of Animal Production) voor tewerkstelling binnen de eenheid Landbouw en Maatschappij.

Deze doctoraatsbeurs blijft beschikbaar tot de geschikte kandidaat is gevonden.Het Eigen Vermogen van ILVO is momenteel op zoek naar een kandidaat met een masterdiploma voor de werving van een onderzoeker precisielandbouw voor tewerkstelling binnen de eenheid Technologie en Voeding (EV/2019/025/T&V115).

De sollicitatieperiode wordt afgesloten na het vinden van een geschikte kandidaat. Snel reageren is de boodschap.Het Eigen Vermogen van ILVO is op zoek naar een doctoraatsbursaal of wetenschappelijk medewerker. Deze vacature situeert zich binnen het Europees Horizon 2020 project ‘DESIRA’ (Digitisation: Economic and Social Impacts in Rural Areas).
De tewerkstellingsplaats is ILVO (Instituut voor Landbouw-, Visserij- en VoedingsOnderzoek) – Burg. Van Gansberghelaan 115/2, Merelbeke.
De vacature blijft geopend tot een geschikte kandidaat is gevonden.Het Eigen Vermogen van ILVO is momenteel op zoek naar een kandidaat met een bachelordiploma voor de werving van een allround IT-medewerker voor tewerkstelling binnen de centrale diensten (EV/2019/023/CD).

Kandideren kan tot en met zondag 21 juli 2019.Het Eigen Vermogen van ILVO is momenteel op zoek naar een kandidaat met een bachelordiploma voor de werving van een proefveldcoördinator voor tewerkstelling binnen de eenheid Plant (EV/2019/030/Plant109).

Kandideren kan tot en met zondag 4 augustus 2019.Het Eigen Vermogen van ILVO is momenteel op zoek naar een kandidaat met een masterdiploma voor de werving van een wetenschappelijk medewerker soja en quinoa voor tewerkstelling binnen de eenheid Plant (EV/2019/021/Plant109).

Kandideren kan tot en met zondag 11 augustus 2019.Het Eigen Vermogen van ILVO is momenteel op zoek naar een kandidaat met een bachelordiploma voor de werving van een laborant moleculaire technieken voor tewerkstelling binnen de eenheid Plant (EV/2019/026/Plant96).

Kandideren kan tot en met zondag 11 augustus 2019.Het Eigen Vermogen van ILVO is momenteel op zoek naar een kandidaat met een masterdiploma voor de werving van een wetenschappelijk medewerker DNA-metabarcoding van bodemfauna voor tewerkstelling binnen de eenheid Plant (EV/2019/027/Plant96).

Kandideren kan tot en met zondag 11 augustus 2019.Het Eigen Vermogen van ILVO is momenteel op zoek naar een PhD eiwitrijke microalgen voor tewerkstelling binnen de eenheid Technologie en Voeding (EV/2019/012/T&V370).

Kandideren kan tot en met vrijdag 16 augustus 2019.Het Eigen Vermogen van ILVO is momenteel op zoek naar een PhD koffie voor tewerkstelling binnen de eenheid Plant (EV/2019/029/Plant96).

Kandideren kan tot en met vrijdag 16 augustus 2019.ILVO is op zoek naar een PhD FutureArctic voor tewerkstelling binnen de eenheid Plant (EV/2019/014/Plant39).
Dit is een Maria-Cuire scholarship.

Kandideren kan tot en met zaterdag 31 augustus 2019.Het Eigen Vermogen van het ILVO is momenteel op zoek naar een kandidaat met een master diploma voor de werving van een wetenschappelijk medewerker landbouw en klimaat met focus op water (EV/2019/016/Plant39) voor tewerkstelling binnen de eenheid Plant.

Solliciteren kan tot en met vrijdag 6 september 2019.Indien geen van de vacatures aansluiten bij je profiel willen we je toch uitnodigen om je als werkzoekende bij onze personeelsdienst aan te melden door het opsturen van je cv naar personeel@ilvo.vlaanderen.be.


Werken voor Vlaanderen

Werken bij ILVO

ILVO is een dynamisch, multidisciplinair en toekomstgericht onderzoekinstituut met sites in Melle, Merelbeke en Oostende. Onze missie is duurzame landbouw en visserij, zowel economisch, ecologisch als maatschappelijk, te bevorderen via nieuwe kennis en dienstverlening. Ongeveer 600 ILVO’ers werken daar dagelijks aan. ILVO zoekt geregeld collega’s met ambitie en met passie voor landbouw en visserij. Voorbeelden van technische en ondersteunende functies zijn: veldwerkers, ingenieurs, dierenartsen, laboratoriumtechnologen, technici, management, informatici, financiële en administratieve medewerkers …Heel vaak zoeken we ook kandidaat-doctorandi (Phd’s).