ILVO vacatures

Het Eigen Vermogen van ILVO is momenteel op zoek naar een PROJECTMANAGER INTERNATIONALE ONDERZOEKS- EN NETWERKPROJECTEN voor tewerkstelling binnen de eenheid Technologie en Voeding (EV/2018/005/TV115).
De sollicitatieperiode wordt afgesloten na het vinden van een geschikte kandidaat.Het eigen vermogen van ILVO is partner in RECOMS, een Marie Slodowska Curie training netwerk voor jonge onderzoekers in de Europese Unie (MSCA-ITN-ESR). U kan via RECOMS deelnemen aan 13 PhD vacatures in Engeland, Finland, Duitsland, Oostenrijk en Nederland.

Kandideren kan tot 1 maart 2018.Het Eigen Vermogen van ILVO is momenteel op zoek naar een PROEFVELDMEDEWERKER voor tewerkstelling binnen de eenheid Plant (EV/2018/002/Plant39).
Kandideren kan tot en met donderdag 1 maart 2018.Het Eigen Vermogen van ILVO is momenteel op zoek naar 2 WETENSCHAPPELIJKE ADVISEURS voor tewerkstelling binnen de eenheid Dier (EV/2018/001/Dier68).

Kandideren kan tot en met zondag 4 maart 2018.Het Eigen Vermogen van ILVO is momenteel op zoek naar een (HALFTIJDS) ADMINISTRATIEF MEDEWERKER voor tewerkstelling binnen de eenheid Dier (EV/2018/004/Dier68).
Kandideren kan tot en met donderdag 8 maart 2018.Het Eigen Vermogen van ILVO is momenteel op zoek naar een WETENSCHAPPELIJK ONDERZOEKER MILIEUTECHNIEK voor tewerkstelling binnen de eenheid Technologie en Voeding (EV/2018/003/TV115).
Kandideren kan tot en met zondag 11 maart 2018.Het Eigen Vermogen van ILVO is momenteel op zoek naar een ADMINISTRATIEF MEDEWERKER voor tewerkstelling binnen de eenheid Plant (EV/2018/006/Plant39).
Kandideren kan tot en met donderdag 15 maart 2018.Indien geen van de vacatures aansluiten bij je profiel willen we je toch uitnodigen om je als werkzoekende bij onze personeelsdienst aan te melden door het opsturen van je cv naar personeel@ilvo.vlaanderen.be.


Werken voor Vlaanderen

Werken bij ILVO

ILVO is een dynamisch, multidisciplinair en toekomstgericht onderzoekinstituut met sites in Melle, Merelbeke en Oostende. Onze missie is duurzame landbouw en visserij, zowel economisch, ecologisch als maatschappelijk, te bevorderen via nieuwe kennis en dienstverlening. Ongeveer 600 ILVO’ers werken daar dagelijks aan. ILVO zoekt geregeld collega’s met ambitie en met passie voor landbouw en visserij. Voorbeelden van technische en ondersteunende functies zijn: veldwerkers, ingenieurs, dierenartsen, laboratoriumtechnologen, technici, management, informatici, financiële en administratieve medewerkers …Heel vaak zoeken we ook kandidaat-doctorandi (Phd’s).