ILVO vacatures

Het Eigen Vermogen van ILVO is momenteel op zoek naar een kandidaat met een master diploma voor de werving van een WETENSCHAPPELIJK MEDEWERKER DUURZAME LEEFBAARHEID LANDBOUW EN PLATTELAND voor tewerkstelling binnen de eenheid Landbouw en Maatschappij (EV/2018/011/L&M115).

Kandideren kan tot en met woensdag 25 april 2018.ILVO is op zoek naar een PhD bursaal voor het project OffWind: Structurele en functionele patronen in de epibenthos- en visgemeenschappen in het Belgisch deel van de Noordzee.
Word een expert in de structurele en functionele ecologie van het epibenthos en de diverse visgemeenschappen aanwezig in het Belgisch deel van de Noordzee.
Kandideren kan tot en met dinsdag 1 mei 2018.
Lees meer over het project OffWindILVO is op zoek naar een PhD bursaal voor het project Introduction of Phytophthora infestans resistance in potato using CRISPR/CAS9
Je bent verantwoordelijk voor de uitvoering en uitwerking van het onderzoeksluik in het project. Dit gebeurt in nauwe samenwerking met de partner van dit project, nl. VIB-UGent Center for Plant Systems Biology.

Kandideren kan tot en met maandag 14 mei 2018.

Lees meer over het project CrisprCas aardappelILVO is op zoek naar een PhD bursaal voor het project CRISPR/Cas9 gemedieerde mutagenese en modificatie van selder eiwitten
Je bent verantwoordelijk voor de uitvoering en uitwerking van het onderzoeksluik in het project. Voor dit onderzoek wordt ook samengewerkt met VIB-UGent (Proteomics Expertise Center en Center for Plant Systems Biology).

Kandideren kan tot en met maandag 14 mei 2018.

Lees meer over het project CrisprCas aardappelILVO is op zoek naar een PhD bursaal voor het project SeafoodTomorrow - Development of (genetic) molecular methods to detect food fraud and food integrity.

Kandideren kan tot en met zaterdag 30 juni 2018.

Lees meer over het project SeaFoodTomorrowIndien geen van de vacatures aansluiten bij je profiel willen we je toch uitnodigen om je als werkzoekende bij onze personeelsdienst aan te melden door het opsturen van je cv naar personeel@ilvo.vlaanderen.be.


Werken voor Vlaanderen

Werken bij ILVO

ILVO is een dynamisch, multidisciplinair en toekomstgericht onderzoekinstituut met sites in Melle, Merelbeke en Oostende. Onze missie is duurzame landbouw en visserij, zowel economisch, ecologisch als maatschappelijk, te bevorderen via nieuwe kennis en dienstverlening. Ongeveer 600 ILVO’ers werken daar dagelijks aan. ILVO zoekt geregeld collega’s met ambitie en met passie voor landbouw en visserij. Voorbeelden van technische en ondersteunende functies zijn: veldwerkers, ingenieurs, dierenartsen, laboratoriumtechnologen, technici, management, informatici, financiële en administratieve medewerkers …Heel vaak zoeken we ook kandidaat-doctorandi (Phd’s).