ILVO als werkgever

Geïnteresseerd om bij ILVO te komen werken? Bekijk dan onze lopende vacatures.

ILVO is een dynamisch, multidisciplinair en toekomstgericht onderzoekinstituut dat van een duurzame landbouw en visserij in economisch, ecologisch en maatschappelijk perspectief zijn kernmissie heeft gemaakt. Dagelijks zijn meer dan 600 ILVO medewerkers aan de slag om deze missie van ILVO in de praktijk te realiseren, maar wij hebben steeds nood aan gedreven, nieuwe medewerkers!

De uitdagingen of vraagstukken die binnen ILVO aangepakt worden zijn zeer divers en complex: als instituut is het van vitaal belang om over een gemotiveerd, multidisciplinair team te kunnen beschikken waarbinnen elke medewerker ten volle zijn talenten kan ontplooien. Dit maakt dat we verschillende carrièrepistes hebben waarbinnen medewerkers kunnen groeien geleid door hun potentieel en ambitie. Jonge onderzoekers (masters en doctorandi) krijgen de mogelijkheid om in een breed gamma van onderzoeksdisciplines baanbrekend werk te verrichten. Naast een loopbaan als onderzoeker bieden wij een grote variatie aan technische en ondersteunende functies in verschillende domeinen: management, informatici, veldwerkers, technici, ingenieurs, dierenartsen, laboratoriumtechnologen, financiële medewerkers, administratieve medewerkers, …

Werken binnen een onderzoeksinstelling is ook werken aan jezelf: ILVO hecht veel belang aan de ontwikkeling van de medewerkers en biedt voldoende ruimte voor het aanleren van nieuw technieken of procedures door opleidingen, stages en netwerken.

Werk en privéleven op een evenwichtige manier combineren verhoogt het welzijn van medewerkers. ILVO heeft als werkgever oog voor deze balans en voorziet heel wat flexibiliteit, onder meer door glijdende werktijden en 35 vakantiedagen per jaar bovenop de Belgische en Vlaamse feestdagen.