Agenda

UITGESTELD - nieuwe datum wordt snel bekendgemaakt

Slotcongres van het project Sectorbrede geïntegreerde beheersing van ritnaalden

Ritnaalden: hoe herkennen en beheersen?
Datum nog te bepalen, ILVO (Melle)

Ritnaalden congres

Word jij in je werk als ondernemer, voorlichter, onderzoeker of beleidsmaker regelmatig geconfronteerd met bodemplagen? Wil je meer weten over ritnaalden en hoe ze te beheersen? Noteer dan het slotcongres van het ritnaaldenproject op dinsdag 12 februari 2019 in jouw agenda.

Tijdens dat congres stellen de projectpartners ILVO, Inagro, Hooibeekhoeve en de Nationale Proeftuin voor Witloof de resultaten van het project aan je voor. Je leert het Vlaamse voorspellingsmodel Agriorisk kennen en krijgt een overzicht van de ontwikkelde beheersingsstrategieën en laatste kennis over ritnaalden.

Enkele gerenommeerde sprekers brengen ook hun visie op de aanpak van bodemplagen. Hoe zal het volgens hen evolueren op vlak van chemische en biologische gewasbescherming, teelttechnieken en beheersingsstrategieën?

Noteer dus in jouw agenda:

Slotcongres ritnaalden
NIEUWE DATUM WORDT SNEL BEKENDGEMAAKT
ILVO, Grote zaal, Caritasstraat 39 in Melle
Vanaf 12u30 worden broodjes voorzien.

Binnenkort bezorgen we je een uitnodiging met een gedetailleerd programma en mogelijkheid tot inschrijven. Houd je mailbox dus goed in de gaten!

Meer info?

Jonas De Win
Projectcoördinator ritnaalden
jonas.dewin@vlaamsbrabant.be - T 016 21 37 52

Dit slotcongres is de afsluiter van het Landbouwtraject “Sectorbrede geïntegreerde beheersing van ritnaalden” (2015 - 2019). Een traject van de Nationale Proeftuin voor witloof, ILVO, Inagro en Hooibeekhoeve en met financiële steun van het Agentschap Innoveren en Ondernemen (VLAIO) en de gebruikersgroep.

Partners slotcongres ritnaalden