Agenda

Ingaven voor mei 2012

04/05/2012

Workshop "De Vlaamse langoustinevisserij: heropstart van een lucratieve visserij!"

Workshop georganiseerd in het kader van de heropstart van de Vlaamse langoustinevisserij in samenwerking met het ILVO, de Vlaamse Visveiling, de Vlaamse overheid en de EU.
lees meer ...

09/05/2012

Basisinfosessie IWT "Financiering van O&O&I met internationale partners" met focus op de biosector in brede kennis

Uw bedrijf geniet, of genoot, financiering vanwege het Agentschap voor Innovatie door Wetenschap en Technologie (IWT). Dat betekent dat u zich vernieuwend opstelt en actief bent in onderzoek en ontwikkeling en/of innovatie.
Uw bedrijf neemt, of nam, deel aan een oproep van het Zevende Kaderprogramma of het Kaderprogramma voor Competitiviteit en Innovatie. Dat betekent dat u interesse heeft om samen met buitenlandse partners mee te stappen in projecten rond onderzoek en ontwikkeling en/of innovatie.
Weet dan dat er een hele waaier bestaat aan programma’s die potentieel uw project kunnen financieren en dat IWT rond deze programma’s dienstverlening organiseert!
lees meer ...

23/05/2012

Studiedag 'Biodiversiteit en Landbouw: een duurzame relatie?'

lees meer ...

24/05/2012

Graslanddemo 2012

lees meer ...

30/05/2012

Slotevenement BodemBreed Interreg. Naar een bewust bodemgebruik in de landbouw.

BodemBreed Interreg richt zich op het verduurzamen van het landbouwkundig bodemgebruik door het versterken van de kennis en inzichten van de bodem als samenhangend geheel. Samen met agrarische ondernemers werd onderzocht hoe ze in de dagelijkse bedrijfsvoering de natuurlijke krachten van de bodem beter kunnen benutten.
We stellen u graag de oogst van meer dan 3 jaar onderzoek en praktijkervaring voor op 30 mei te Landen. Tijdens dit feestelijk slotmoment worden zowel resultaten bekend gemaakt als gedemonstreerd hoe de bodem te beschermen.
lees meer ...