Agenda

Ingaven voor februari 2020

25/02/2020

Soortherkenning Belgische zeefauna inoefenen?

Op dinsdag 25 februari organiseert ILVO in Oostende een ‘soortherkenningsworkshop’. Voor (burger)wetenschappers en gidsen die hun parate kennis in het herkennen van Noordzeevis en macrobenthos willen aftoetsen en verder inoefenen.
lees meer ...

03/03/2020

Florall-beurs

Belgische vakbeurs voor sierplanten en boomkwekerijproducten.
lees meer ...

03/03/2020

Open Ruimte Platform XL

Bereid je voor op een dag vol getuigenissen, kennisdeling en bakken energie om samen verder te sleutelen aan de programma's en initiatieven van het Open Ruimte Platform.
lees meer ...

05/03/2020

1 jaar Vlaanderen breekt uit!

Begin maart heeft het Departement Omgeving een eerste succesvol jaar van de eerste reeks Proeftuinen Ontharding achter de rug. ILVO focust zich binnen dat project specifiek op het onthardingspotentieel van landbouwsites die uit agrarisch gebruik gaan en die niet meer of mits zeer hoge investeringen geschikt zijn voor een nieuwe agrarische activiteit. We blikken graag terug op dit gezamenlijke realisatie- en kennistraject, samen met de deelnemers en ondersteuners van de eerste en tweede reeks proefprojecten, maar ook met enkele speciale gasten. Tijd om te vieren, maar ook om van elkaar te leren én verder te plannen tijdens dit Onthardingsforum. Iedereen is van harte welkom!

lees meer ...

05/03/2020

Uitnodiging openbare verdediging doctoraal proefschrift Helder Maertens

Titel van het doctoraat: Leidt het gebruik van desinfectiemiddelen in de veehouderij tot selectie van antimicrobiële resistentie?

lees meer ...

Pagina 1 van 2Eerste   Vorige   [1]  2  Volgende   Laatste