Agenda

Ingaven voor februari 2019

01/02/2019

Trefdag melkveehouders

"Unieke dag boordevol nieuwe inzichten, praktische kennis en interessante ontmoetingen voor melkveehouders"
Graag nodigen we je uit voor de trefdag ‘Over koetjes en kalfjes’. Op de eerste editie zoomen we in op het welzijn van de koe vanuit een technische én ethische invalshoek. Na de lunch kan je kiezen uit een ruim pallet aan technische onderwerpen. Zo ga je gegarandeerd naar huis met nieuwe ideeën én praktische kennis op maat van jouw bedrijf.
lees meer ...

19/02/2019

IE-net studiedag 'Hoe boeren bij waterschaarste?'

Tom De Swaef en Johan Van Huylenbroeck op een IE-net studiedag over WATERSCHAARSTE.
In deze koude(re) winterdagen denk je misschien al eens graag terug aan de warme dagen van afgelopen zomer. Maar die zomerdagen roepen niet voor iedereen goede herinneringen op. Droogte teisterde de voorbije twee jaar de landbouw en de productieverliezen bij diverse gewassen waren groot.

lees meer ...

22/02/2019

Opleiding Regionale Gebiedsontwikkeling 2019

In februari 2019 gaat de zevende editie van de VRP-opleiding ‘Regionale Gebiedsontwikkeling’ van start. De opleiding staat in het teken van het ontwikkelen van gebieden die de gemeentegrenzen overstijgen en samenwerking op verschillende bestuursniveaus vereisen. Naast ruimtelijke planning komen ook aanverwante disciplines zoals milieu, mobiliteit, economie en landschapsontwikkeling aan bod.
lees meer ...

22/02/2019

Studie-Demodag Kunstmeststrooiers

In het kader van het Demoproject: BEMESTEN IS GEEN RANDGEBEUREN, nodigen we u vriendelijk uit op 22 februari 2019 voor de Studie en demodag KUNSTMESTSTROOIERS.

lees meer ...