Agenda

02/10/2016

Open Bedrijvendag ILVO

WELKOM OP ONZE OPEN BEDRIJVENDAG!
Op zondag 2 oktober 2016 zetten honderden bedrijven de deuren weer voor je open op Voka Open Bedrijvendag.
Ook wij zijn van de partij! Grijp je kans om even bij ons binnen te gluren en ontdek wat wij dag in dag uit enthousiast realiseren.
We dompelen je onder in wat we doen, laten je de sfeer opsnuiven en nemen je van a tot z mee in ons verhaal.
Kom langs, geef je ogen de kost en laat je verrassen, verleiden en overdonderen! We maken er een feest van!
Van harte welkom tussen 10 en 17u.

Open Bedrijven Dag ILVOBodem, biggen, bio(massa), gras, groei, groenbedekker, mest, machine, miscanthus, melk, mousse, paté, pathogeen, prei, poot, vee, veldproef, ventilatie, voedsel, zee, zuivel, zuurstof…

Is wetenschap rond voeding, landbouw, plant en dier, visserij, groene ruimte… sexy genoeg? Zin om te komen proeven van de landbouw van de toekomst?

Kan onze voeding voedzamer, energiezuiniger, houdbaarder, gezonder, lekkerder? Hoe werkt onderzoek in op een meer technologisch, duurzaam, geïntegreerd, rendabeler, gezonder en klimaatbewust leven?

Het Instituut voor Landbouw- en Visserijonderzoek (ILVO) is precies 10 jaar actief als Vlaams wetenschappelijk onderzoekscentrum. Maar we zijn al meer dan 80 jaar actief in onderzoek ten dienste van landbouwers, tuinders, veehouders, vissers, voedingsverwerkers en aanverwanten en dit met innovaties en kennis.

Wees welkom op de verschillende sites van ILVO en bezoek onze gebouwen en onderzoekstallen en maak kennis met de vele wetenschappelijke thema’s!

Food Pilot
Brusselsesteenweg 370, 9090 Melle

ILVO Dier / Visserij / Maatschappij
Scheldeweg 68, 9090 Melle

ILVO Plant / Technologie
Caritasstraat 39, 9090 Melle

Meer info vind je op www.openbedrijvendag.be.