Agenda

Entries for March 2018

08/03/2018

Inspiratie-event "verduurzaming van uw agro-voedingsketen"

Biobrood van lokaal bakgraan? Visburgers van Belgische bijvangst? Antibioticavrije productie van varkensvlees? Belgische soja? Nieuwe markten voor verwerkte voedseloverschotten? … Bent u een professional die op de boerderij of in de verdere agro-voedingsketen nadenkt over de toekomst van de agro-voedingsketen? Schrijf u dan in op deze denkdag in ILVO!

lees meer ...

15/03/2018

Openbare verdediging doctoraal proefschrift Joren Bruneel

Titel van het doctoraat: Dynamisch gedrag van vluchtige organische componenten in luchtzuiveringstechnieken toegepast op emissies van de veehouderij

lees meer ...

19-21/03/2018

Focusgroepen grove groenteteelt

De biologische landbouw draagt bodemkwaliteit hoog in het vaandel. Doordat MAP 5 het gebruik van fosfor sterk beperkt, is het voor onze sector niet evident om te werken aan bodemkwaliteit.
Recent werd via de nieuwsbrief van Bioforum en CCBT het project ‘Optimaliseren van bemestingsstrategieën vanuit de principes van de biologische landbouw’ voorgesteld. Het project wil de problematiek van de bioboeren op een wetenschappelijke manier in kaart brengen.
lees meer ...

26/03/2018

Openbare verdediging doctoraal proefschrift Klaas Sys

Titel van het doctoraat: Exploitation dynamics of the Belgian beam trawl fleet targeting hotspots of flatfish

lees meer ...

27/03/2018

Openbare verdediging doctoraal proefschrift Thijs De Mulder

Titel van het proefschrift: Study of gastrointestinal communities of cows and pigs by metagenomics, with the focus on methane emissions and antibiotic resistance
lees meer ...

Page 1 of 2First   Previous   [1]  2  Next   Last