Agenda

Entries for December 2018

05/12/2018

Studienamiddag: Valorisatie van reststromen met oogstdemo spruitkoolstokken

Kunnen we meer waarde halen uit onze vollegrondsgroenten door ook de niet eetbare delen te valoriseren? Welke invloed heeft dit op bodem en op de werklast? Wat zijn de mogelijke valorisatiepistes, nu en in de toekomst? OP deze vragen krijg je een antwoord tijdens deze inspiratiemiddag. We richten ons vooral op de teelt van spruitkool en sluiten daarom af met een demonstratie van een spruitkoolstokkenmachine.
lees meer ...

06/12/2018

BAMST Symposium: Meet the Belgian meat researchers

For the sixth time, BAMST organizes this event to give a forum to young Belgian meat researchers. The objective of this symposium is to bring together meat researchers as well as people in industry, government and education interested in meat.
lees meer ...

06/12/2018

Belgische WaterProtect stakeholder workshop

Watervervuiling door nutriënten en gewasbeschermingsmiddelen als gevolg van intensieve landbouw is niet uniek in Vlaanderen. In het H2020-project engageren zeven landen zich om de kwaliteit van oppervlaktewater te verbeteren in overleg met betrokken stakeholders. Elk land koos een case. In België werken we in het afstroomgebied van de Bollaertbeek in Ieper-Heuvelland rond het vermijden van waterverontreiniging door gewasbeschermingsmiddelen. Dankzij een vergelijking tussen de Europese projectgebieden kunnen we lessen trekken voor een bredere regio.
lees meer ...

06/12/2018

Uitwisseldag: combinatie van uitloopkippen en een plantaardige teelt

ILVO nodigt uit: Iedereen die vanuit de praktijk, advisering of onderzoek ervaring heeft met de combinatie van uitloopkippen en een plantaardige teelt.
lees meer ...

07/12/2018

Drone West: Het event rond professioneel dronegebruik met beurs, conferentie en demo's

7 december 2018 – VIVES Brugge – 10u tot 18u
Bent u benieuwd naar de mogelijke toepassingen van drones voor uw bedrijf? Bent u op zoek naar de juiste partner hierbij? Dan is Drone West iets voor u. Leg contacten op de beurs met dronedienstverleners, luister naar boeiende getuigenissen op de conferentie of laat u inspireren door de demo’s.
lees meer ...

Page 1 of 3First   Previous   [1]  2  3  Next   Last