Contact

ILVO - T&V - Agrotechniek
Dienst Keuring Spuittoestellen
Burgemeesters van Gansberghelaan 115 bus 1
9820 Merelbeke
Tel + 32 (0) 9 272 27 57
e-mail: keuringspuit@ilvo.vlaanderen.be 
website: www.ilvo.vlaanderen.be

Openingsuren secretariaat keuring spuittoestellen: elke werkdag van 8:30u-12u00 en van 12u30-16u00, en op vrijdag slechts tot 15u00.

Contactpersonen

Ing. Johan Declercq (diensthoofd)
Tel + 32 (0) 9 272 28 25 
e-mail: johan.declercq@ilvo.vlaanderen.be

Secretariaatsmedewerkster
Tel + 32 (0) 9 272 27 57 
e-mail: keuringspuit@ilvo.vlaanderen.be

Wegbeschrijving

Kaart Burg. van Gansberghelaan, Merelbeke

Interactieve kaart Burg. van Gansberghelaan, Merelbeke (externe link)

Met het openbaar vervoer

Vanaf het station Gent-Sint-Pieters de bus nr. 49 lijn "Gent - Herzele - Geraardsbergen" nemen tot het dorp van Lemberge (duur bustraject circa 25 minuten). Neem de Burg. Van Gansberghelaan richting Melle. Onze vestiging bevindt zich een 350-tal meter verder in deze straat.

Met de wagen

Komende van E40 (Brussel), afrit 16 (Merelbeke) richting "Faculteit Diergeneeskunde" volgen. U rijdt over de autosnelweg. Aan het rondpunt bij de ingang van de Faculteit rechtdoor via de Salisburylaan, en dan links richting Lemberge. Aan de kerk draait u mee naar links richting Gontrode en komt terecht op de Burgemeester van Gansberghelaan.

Komende van E40 (Gent) of als alternatief als u van Brussel komt: neem afrit Wetteren. U komt op de zwevende rotonde en neemt richting Wetteren. Aan de verkeerslichten neemt u links richting Gent (Brusselsesteenweg). Aan de 4e verkeerslichten (Brouwerij Huyghe) terug links, de "Geraardsbergsesteenweg". Onder 4 bruggen door, aan de rechterzijde de "Scheldeweg" inrijden (= vóór Gontrode dorp). Er staat een aanwijzer "Merelbeke". Een eind verder rechtdoor is de Burgemeester Van Gansberghelaan, deze ligt in het verlengde van de Scheldeweg.

Komende van E17 in knooppunt Destelbergen de ring rond Gent (R4) in zuidelijke richting nemen (richting Wetteren / E40 Brussel). Neem vervolgens de E40 richting Brussel en neem afrit Wetteren. U komt op de zwevende rotonde en neemt richting Wetteren. Aan de verkeerslichten neemt u links richting Gent (Brusselsesteenweg). Aan de 4e verkeerslichten (Brouwerij Huyghe) terug links, de "Geraardsbergsesteenweg". Onder 4 bruggen door, aan de rechterzijde de "Scheldeweg" inrijden (= vóór Gontrode dorp). Er staat een aanwijzer "Merelbeke". Een eind verder rechtdoor is de Burgemeester Van Gansberghelaan, deze ligt in het verlengde van de Scheldeweg.

© ILVO 2007- - Mail vragen en opmerkingen over de website naar: webmaster@ilvo.vlaanderen.be
Deze website werd door het Vlaams Gewest met de meeste zorg en nauwkeurigheid opgesteld. Er wordt evenwel geen enkele garantie gegeven omtrent de juistheid of de volledigheid van de informatie op deze website. De gebruiker van deze website ziet af van elke klacht tegen het Vlaams Gewest of zijn ambtenaren, van welke aard ook, met betrekking tot het gebruik van de via deze website beschikbaar gestelde informatie. In geen geval zal het Vlaams Gewest of zijn ambtenaren aansprakelijk gesteld kunnen worden voor eventuele nadelige gevolgen die voortvloeien uit het gebruik van de beschikbaar gestelde informatie.