ILVO vacatures

Het Eigen vermogen van ILVO is momenteel op zoek naar een kandidaat met een masterdiploma in een afstudeerrichting met een sterke analytische achtergrond zoals bv. bio-ingenieur, biochemie, biotechnologie, burgerlijk ingenieur of gelijkwaardig door ervaring voor de werving van een Junior data-analist voor tewerkstelling binnen de eenheid Technologie en Voeding.

We bieden je een voltijds contract van onbepaalde duur.

Solliciteren kan tot en met donderdag 29 oktober 2020.Het Eigen vermogen van ILVO is momenteel op zoek naar een kandidaat met een masterdiploma in de bio-ingenieurswetenschappen, biologie of aanverwante richtingen voor de werving van een wetenschappelijk onderzoeker biologische en agro-ecologische teeltsystemen voor tewerkstelling binnen de eenheid Plant.

We bieden je een voltijds contract van onbepaalde duur.

Solliciteren kan tot en met zondag 1 november 2020.Het Eigen vermogen van ILVO is momenteel op zoek naar een kandidaat met een masterdiploma in een (technische) richting relevant voor deze functie, zoals bio-ingenieur, industrieel ingenieur of burgerlijk ingenieur (of relevant door ervaring) voor de werving van een wetenschappelijk projectmedewerker - Hernieuwbare energiesystemen voor veeteelt voor tewerkstelling binnen de eenheid Technologie en Voeding.

We bieden je een voltijds contract van onbepaalde duur.

Solliciteren kan tot en met maandag 2 november 2020.Het Eigen vermogen van ILVO is momenteel op zoek naar een kandidaat met een masterdiploma in de bio-ingenieurswetenschappen, bio (industriële) wetenschappen of een vergelijkbaar niveau voor de werving van een doctoraatsbursaal BlueCC voor tewerkstelling binnen de eenheid Dier.

We bieden je een voltijds contract van bepaalde duur.

Solliciteren kan tot en met dinsdag 3 november 2020.Het Eigen vermogen van ILVO is momenteel op zoek naar een kandidaat met een masterdiploma in de industriële wetenschappen of in de bio-ingenieurswetenschappen, of gelijkwaardig technisch gericht masterdiploma of gelijkwaardig door ervaring voor de werving van een wetenschapper visserijtechniek voor tewerkstelling binnen de eenheid Dier.

We bieden je een voltijds contract van onbepaalde duur.

Solliciteren kan tot en met woensdag 4 november 2020.Het Eigen vermogen van ILVO is momenteel op zoek naar een kandidaat met een masterdiploma in een (technische-wetenschappelijke) richting relevant voor deze functie, zoals vb. bio-ingenieur, industrieel ingenieur, dierenarts (of relevant door ervaring) voor de werving van een wetenschappelijk onderzoeker luchtemissies voor tewerkstelling binnen de eenheid Technologie en Voeding.

We bieden je een voltijds contract van onbepaalde duur.

Solliciteren kan tot en met maandag 9 november 2020.Het Eigen vermogen van ILVO is momenteel op zoek naar een kandidaat met een masterdiploma in de bio-ingenieurswetenschappen, biowetenschappen of een vergelijkbare discipline of je bent dierenarts voor de werving van een doctoraatsbursaal Jongvee Melkvee voor tewerkstelling binnen de eenheid Dier.

We bieden je een voltijds contract van bepaalde duur.

Solliciteren kan tot en met woensdag 11 november 2020.Het Eigen vermogen van ILVO is momenteel op zoek naar een kandidaat met een masterdiploma in de bio-ingenieurswetenschappen, biowetenschappen, biologie, dierenarts, milieuwetenschappen of gelijkwaardig voor de werving van een Onderzoeker klimaatrobuustere melkveerantsoenen: grasland gebruik in een gewijzigd klimaat voor tewerkstelling binnen de eenheid Dier.

We bieden je een voltijds contract van bepaalde duur.

Solliciteren kan tot en met woensdag 18 november 2020.Indien geen van de vacatures aansluiten bij je profiel willen we je toch uitnodigen om je als werkzoekende bij onze personeelsdienst aan te melden door het opsturen van je cv naar personeel@ilvo.vlaanderen.be.


Werken voor Vlaanderen

Werken bij ILVO

ILVO is een dynamisch, multidisciplinair en toekomstgericht onderzoekinstituut met sites in Melle, Merelbeke en Oostende. Onze missie is duurzame landbouw en visserij, zowel economisch, ecologisch als maatschappelijk, te bevorderen via nieuwe kennis en dienstverlening. Ongeveer 600 ILVO’ers werken daar dagelijks aan. ILVO zoekt geregeld collega’s met ambitie en met passie voor landbouw en visserij. Voorbeelden van technische en ondersteunende functies zijn: veldwerkers, ingenieurs, dierenartsen, laboratoriumtechnologen, technici, management, informatici, financiële en administratieve medewerkers …Heel vaak zoeken we ook kandidaat-doctorandi (Phd’s).