ILVO vacatures

ILVO is op zoek naar een PhD bursaal voor het project CichOpt “Optimaal gebruik en valorisatie van biomassastromen van Cichorium”
Je bent verantwoordelijk voor de uitvoering en uitwerking van het onderzoek. Dit gebeurt in nauwe samenwerking met senior onderzoekers, laboranten, en geïnteresseerde bedrijven uit de CichOpt gebruikersgroep.

Kandideren kan tot en met maandag 21 mei 2018.

Lees meer over het project CichOptILVO is op zoek naar een Post-doc voor voorbereidend onderzoek rond minivarkens als humaan modeldier.

Je verlegt grenzen in Vlaanderen door het mee helpen ontwikkelen van een nieuw in vivo model in het kader van voedings-/gezondheidsonderzoek. Je onderzoek kan een vooraanstaand Vlaams bedrijf helpen om zijn marktpositie in functionele voeding te verhogen.

Kandideren kan tot en met donderdag 31 mei 2018.

Lees meer over het post-doc 'Minipigs'Het Eigen Vermogen van ILVO is momenteel op zoek naar een kandidaat met een master diploma voor de werving van een Wetenschappelijk onderzoeker Dierenwelzijn Rundvee voor tewerkstelling binnen de eenheid Dier (EV/2018/010/Dier68).

Kandideren kan tot en met zondag 3 juni 2018.Het Eigen Vermogen van ILVO is momenteel op zoek naar een kandidaat met een bachelor diploma of diploma secundair onderwijs voor de werving van een Operator productie - Food Pilot voor tewerkstelling binnen de eenheid Technologie en Voeding - Food Pilot (EV/2018/012/T&V370).

Kandideren kan tot en met dinsdag 5 juni 2018.ILVO is op zoek naar een PhD bursaal voor het project SeafoodTomorrow - Development of (genetic) molecular methods to detect food fraud and food integrity.

Kandideren kan tot en met zaterdag 30 juni 2018.

Lees meer over het project SeaFoodTomorrowIndien geen van de vacatures aansluiten bij je profiel willen we je toch uitnodigen om je als werkzoekende bij onze personeelsdienst aan te melden door het opsturen van je cv naar personeel@ilvo.vlaanderen.be.


Werken voor Vlaanderen

Werken bij ILVO

ILVO is een dynamisch, multidisciplinair en toekomstgericht onderzoekinstituut met sites in Melle, Merelbeke en Oostende. Onze missie is duurzame landbouw en visserij, zowel economisch, ecologisch als maatschappelijk, te bevorderen via nieuwe kennis en dienstverlening. Ongeveer 600 ILVO’ers werken daar dagelijks aan. ILVO zoekt geregeld collega’s met ambitie en met passie voor landbouw en visserij. Voorbeelden van technische en ondersteunende functies zijn: veldwerkers, ingenieurs, dierenartsen, laboratoriumtechnologen, technici, management, informatici, financiële en administratieve medewerkers …Heel vaak zoeken we ook kandidaat-doctorandi (Phd’s).