ILVO vacatures

ILVO is op zoek naar een kandidaat voor een doctoraatsbeurs in het kader van het H2020 Europees onderzoeksproject VOLATILE. Het betreft socio-economisch onderzoek over circulaire (en) bio-economie. Meer specifiek gaat het traject over ketenvorming rond en acceptatie van nieuwe producten en technologieën bij de verschillende relevante stakeholders. 

Kandideren kan tot en met zondag 23 september 2018.Het eigen vermogen van ILVO zoekt een wetenschappelijk medewerker rassenonderzoek voor tewerkstelling binnen de eenheid Plant, die verantwoordelijk is voor het opzetten, uitvoeren, aansturen en rapporteren van rassenonderzoek van landbouwgewassen (EV/2018/017/Plant109).

Kandideren kan tot en met zondag 19 augustus 2018.UGent en ILVO zijn op zoek naar een doctoraatsbursaal op het gebied van voorkomen en remediëren van bodemverdichting. Je bereidt een doctoraal proefschrift voor in het kader van het vierjarig interdisciplinair onderzoeksproject “Voorkomen en remediëren van bodemverdichting” dat o.a. gefinancierd wordt door het Agentschap Innoveren & Ondernemen van de Vlaamse Overheid (VLAIO Landbouw-traject) en start op 1 november 2018.

Kandideren kan tot en met maandag 20 augustus 2018.ILVO is op zoek naar een kandidaat voor een PhD-beurs met als doel CRISPR/Cas9 te gebruiken bij witte selder, groene selder en knolselder om wijzigingen aan te brengen in het Api g eiwit, en zo allergische responsen te reduceren zonder de groeikracht van de plant en zijn afweer tegen ziekten en plagen te hypothekeren. 

Kandideren kan tot en met vrijdag 24 augustus 2018.Het Eigen Vermogen van ILVO is momenteel op zoek naar een kandidaat met een bachelor diploma voor de werving van een Laborant chemische residu-analyse voor tewerkstelling binnen de eenheid Technologie en Voeding (EV/2018/023/T&V370).

Kandideren kan tot en met zondag 16 september 2018.Het Eigen Vermogen van ILVO is op zoek naar een junior datamanager & IT developer voor tewerkstelling binnen de eenheid Technologie en Voeding (EV/2018/022/T&V115).

Kandideren kan tot en met zondag 23 september 2018.Indien geen van de vacatures aansluiten bij je profiel willen we je toch uitnodigen om je als werkzoekende bij onze personeelsdienst aan te melden door het opsturen van je cv naar personeel@ilvo.vlaanderen.be.


Werken voor Vlaanderen

Werken bij ILVO

ILVO is een dynamisch, multidisciplinair en toekomstgericht onderzoekinstituut met sites in Melle, Merelbeke en Oostende. Onze missie is duurzame landbouw en visserij, zowel economisch, ecologisch als maatschappelijk, te bevorderen via nieuwe kennis en dienstverlening. Ongeveer 600 ILVO’ers werken daar dagelijks aan. ILVO zoekt geregeld collega’s met ambitie en met passie voor landbouw en visserij. Voorbeelden van technische en ondersteunende functies zijn: veldwerkers, ingenieurs, dierenartsen, laboratoriumtechnologen, technici, management, informatici, financiële en administratieve medewerkers …Heel vaak zoeken we ook kandidaat-doctorandi (Phd’s).