ILVO vacatures

ILVO is op zoek naar een jobstudent voor weekendwerk op ILVO Dier pluimveehouderij. Periode van tewerkstelling: alle zaterdagvoormiddagen (en indien hiertoe bereid ook op zondagvoormiddagen).
Interesse? Stuur een mailbericht met je aanmelding als kandidaat en je contactgegevens naar bart.sonck@ilvo.vlaanderen.be.Het Eigen vermogen van ILVO is momenteel op zoek naar een kandidaat met een universitair diploma (Master) in bio-ingenieurswetenschappen, (bio)wetenschappen, biomedische wetenschappen, of gelijkwaardige opleiding, met tenminste de vermelding 'onderscheiding' of gelijkwaardig voor de werving van een PhD veredelen van Ilex crenata voor tewerkstelling binnen de eenheid Plant.

Solliciteren kan tot en met zondag 21 juni 2020.Het Eigen vermogen van ILVO is momenteel op zoek naar een kandidaat met een diploma van Master of Science, Master bio-ingenieurswetenschappen, Master of Science in de bio (industriële) wetenschappen of een vergelijkbaar niveau voor de werving van een PhD Blue CC voor tewerkstelling binnen de eenheid Dier.

Solliciteren kan tot en met woensdag 1 juli 2020.Het Eigen vermogen van ILVO is momenteel op zoek naar een kandidaat met een Professionele Bachelor of gelijkwaardig voor de werving van een technisch administratief ondersteuner Varkens-, Rundvee- en Pluimveeloket voor tewerkstelling binnen de eenheid Dier.

Solliciteren kan tot en met zondag 12 juli 2020.Indien geen van de vacatures aansluiten bij je profiel willen we je toch uitnodigen om je als werkzoekende bij onze personeelsdienst aan te melden door het opsturen van je cv naar personeel@ilvo.vlaanderen.be.


Werken voor Vlaanderen

Werken bij ILVO

ILVO is een dynamisch, multidisciplinair en toekomstgericht onderzoekinstituut met sites in Melle, Merelbeke en Oostende. Onze missie is duurzame landbouw en visserij, zowel economisch, ecologisch als maatschappelijk, te bevorderen via nieuwe kennis en dienstverlening. Ongeveer 600 ILVO’ers werken daar dagelijks aan. ILVO zoekt geregeld collega’s met ambitie en met passie voor landbouw en visserij. Voorbeelden van technische en ondersteunende functies zijn: veldwerkers, ingenieurs, dierenartsen, laboratoriumtechnologen, technici, management, informatici, financiële en administratieve medewerkers …Heel vaak zoeken we ook kandidaat-doctorandi (Phd’s).