Agenda

20/10/2019

Biotechdag

De jaarlijkse biotechdag is een unieke gelegenheid om kennis te maken met het onderzoek en de uitdagingen van de levenswetenschappen en de biotechnologie. Met dit jaar als thema: microbiologie
lees meer ...

22/10/2019

Agrifood 4.0: innovatie, vandaag en morgen

Locatie: Reo Veilingen - Oostnieuwkerksesteenweg 101, Roeselare

lees meer ...

22/10/2019

Studienamiddag 'Jongvee-opfok = investeren in de toekomst!' op Hooibeekhoeve

Kalveren zijn de toekomst op het melkveebedrijf! De start van gezonde koeien met goede productieresultaten en langere levensduur wordt reeds gegeven in het vroege leven van het kalf. Een groep die dus de aandacht verdient en gelukkig ook meer en meer krijgt in de praktijk! Op deze studienamiddag belichten we een aantal aspecten van het jongveemanagement op een interactieve manier.
lees meer ...

23/10/2019

Café Apache: Stadslandbouw, op welke grond?

Over voeding, stadslandbouw en de verkoop van stedelijke gronden
lees meer ...

23/10/2019

Studiedag Agroforestry in Vlaanderen: Kennis en tools na vijf jaar onderzoek en praktijkwerking

In Vlaanderen zijn de afgelopen 5 jaar tientallen pionier-boslandbouwers met AGROFORESTRY onder verschillende verschijningsvormen en met verschillende verdienmodellen gestart. Ze hebben gemeen dat ze landbouwgewassen of veehouderij combineren met de productie van houtige gewassen op hetzelfde perceel. Het teeltsysteem heeft door de werking van het Consortium Agroforestry Vlaanderen stappen vooruit gezet op vlak van onderzoek, kennisdeling en lerende netwerken. Nu zowel het VLAIO onderzoeksproject als het Europese project AFINET afgesloten worden, is het tijd voor een samenvatting en een tussentijdse conclusie. U bent van harte welkom!
lees meer ...

Pagina 1 van 3Eerste   Vorige   [1]  2  3  Volgende   Laatste