Agenda

25/11/2018

Dag van de wetenschap

Op zondag 25 november 2018 vindt de jaarlijkse Dag van de Wetenschap plaats. Ook dit jaar zet het Vlaams Instituut voor de Zee (VLIZ) de deuren open van het Marien Station Oostende en kan je aan boord gaan van het onderzoeksschip Simon Stevin. Tijdens deze editie brengen mariene wetenschappers geheimen uit zee aan de oppervlakte.
lees meer ...

26/11/2018

Broodje-symposium op INTERPOM 2018 "Aardappelen in Vlaanderen: een KENNISgedreven verhaal!"

In het MEETING CENTER van Kortrijk Xpo
Te bereiken via de INTERPOM beurs hal 1 of hal 6 of net naast de ingang NOORD.
https://www.kortrijkxpo.com/praktisch/bereikbaarheid/
lees meer ...

29/11/2018

Werelddag van de Stedenbouw

Tijdens de Werelddag worden in primeur de resultaten van een VITO-onderzoek over de graad van verspreide bebouwing in Vlaanderen en de daaraan verbonden maatschappelijke kosten en baten voorgesteld. Die inzichten zien we vervolgens als vertrekpunt om samen met enkele sprekers en deelnemers op zoek te gaan naar antwoorden om urban sprawl in Vlaanderen te keren. Kernversterking is zonder meer prioriteit nummer 1 en gaat hand in hand met de transformatie van de versnipperde bebouwing.
lees meer ...

30/11/2018

Studienamiddag GPS-sensortechnologie

Thema's: GPS, precesie, drones, gewassensoren, big data, rasterpatroon, bodemscan, RTK, bemesting, ervaringen, knelpunten, camera's

lees meer ...

20/11/2018

Cursus rundveevoeding (3 dagen: 20/11, 27/11 en 4/12)

Deze cursus wordt op maat van de actieve melk- en vleesveehouders ingericht. Wij geven absolute voorrang aan veehouders tegenover erfbetreders. De cursus gaat door op drie verschillende dagen bij Inagro in Rumbeke-Beitem. Er zijn specifieke luiken voorzien voor melkvee en vleesvee. De plaatsen zijn beperkt. Aarzel dus niet om in te schrijven.
lees meer ...

Pagina 1 van 2Eerste   Vorige   [1]  2  Volgende   Laatste