Routebeschrijving eenheid Technologie & Voeding

Onderzoeksdomeinen 'Agrotechniek' en 'Productkwaliteit en -innovatie'

Burgemeester Van Gansberghelaan 115 bus 1
9820 Merelbeke
Tel: +32 9 272 28 00

Kaart Burgemeester Van Gansberghelaan Merelbeke

Interactieve kaart Burgemeester Van Gansberghelaan, Merelbeke

Met het openbaar vervoer

Vanaf het station Gent-Sint-Pieters de bus nr. 49 lijn "Gent - Herzele - Geraardsbergen" nemen tot het dorp van Lemberge (duur bustraject circa 25 minuten). Neem de Burgemeester Van Gansberghelaan richting Melle. Onze vestigingen bevinden zich een 350-tal meter verder in deze straat.

Met de wagen

Komende van E40 (Brussel), afrit 16 (Merelbeke) richting "Faculteit Diergeneeskunde" volgen. U rijdt over de autosnelweg. Aan het rondpunt bij de ingang van de Faculteit rechtdoor via de Salisburylaan, en dan links richting Lemberge. Aan de kerk draait u mee naar links richting Gontrode en komt terecht op de Burgemeester Van Gansberghelaan.

Komende van E40 (Kust) of als alternatief als u van Brussel komt: neem afrit 16 (Merelbeke - Faculteit Diergeneeskunde) en hou links aan tot het rond punt. Op het rond punt neemt u de derde afslag, richting Lemberge. Aan het volgende rond punt neemt u de tweede afslag. Aan het kruispunt neemt u links richting Lemberge. Aan de kerk draait u mee naar links richting Gontrode en komt terecht op de Burgemeester Van Gansberghelaan.

Komende van E17 in knooppunt Destelbergen de ring rond Gent (R4) in zuidelijke richting nemen (richting Wetteren / E40 Brussel). Neem vervolgens de E40 richting Brussel en neem afrit Wetteren. U komt op de zwevende rotonde en neemt richting Wetteren. Aan de verkeerslichten neemt u links richting Gent (Brusselsesteenweg). Aan de 4e verkeerslichten (Brouwerij Huyghe) terug links, de "Geraardsbergsesteenweg". Onder 4 bruggen door, aan de rechterzijde de "Scheldeweg" inrijden (= vóór Gontrode dorp). Er staat een aanwijzer "Merelbeke". Een eind verder rechtdoor is de Burgemeester Van Gansberghelaan, deze ligt in het verlengde van de Scheldeweg.

Onderzoeksdomeinen 'Voedselveiligheid' en 'Productkwaliteit en -innovatie'

Brusselsesteenweg 370
9090 Melle
Tel: +32 9 272 30 00

Kaart Brusselsesteenweg Melle

Interactieve kaart Brusselsesteenweg, Melle

Met het openbaar vervoer

Er zijn goede treinverbindingen vanuit Brussel en vanuit Gent-Sint-Pieters naar Melle. Het gebouw T&V - Site Brusselsesteenweg - Melle (T&V) ligt op 1.800 m van het spoorwegstation Melle. Vanuit dit station neemt u de Brusselsesteenweg (N9) richting Aalst.

Vele treinen stoppen in Kwatrecht (niet alle treinen). De gebouwen van T&V liggen op een 700-tal meter van Kwatrecht-station langs de N9. Vanuit het station neemt u de Brusselsesteenweg (N9) richting Gent.

Met de wagen

Komende van E40 neemt u de afrit Wetteren. U komt op de zwevende rotonde en neemt richting Wetteren. Aan de verkeerslichten neemt u links richting Gent (Brusselsesteenweg). Na 2 km bereikt u T&V langs de linker straatzijde.

Komende van E17 in knooppunt Destelbergen de ring rond Gent (R4) in zuidelijke richting nemen (richting Wetteren / E40 Brussel). Neem vervolgens de E40 richting Brussel en neem afrit Wetteren. U komt op de zwevende rotonde en neemt richting Wetteren. Aan de verkeerslichten neemt u links richting Gent (Brusselsesteenweg). Na 2 km bereikt u T&V langs de linker straatzijde.