ILVO vacatures

Het Eigen Vermogen van ILVO is momenteel op zoek naar een WETENSCHAPPELIJK MEDEWERKER duurzame landbouw voor tewerkstelling binnen de eenheid Landbouw & Maatschappij (EV/2017/019/L&M).

Kandideren kan tot en met zondag 28 januari 2018.In partnerschap met Agrolink Vlaanderen biedt ILVO de vacature voor personal assistant (halftijds) aan voor tewerkstelling in Merelbeke.

Kandideren kan tot en met woensdag 31 januari 2018.Indien geen van de vacatures aansluiten bij je profiel willen we je toch uitnodigen om je als werkzoekende bij onze personeelsdienst aan te melden door het opsturen van je cv naar personeel@ilvo.vlaanderen.be.


Werken voor Vlaanderen

Werken bij ILVO

ILVO is een dynamisch, multidisciplinair en toekomstgericht onderzoekinstituut met sites in Melle, Merelbeke en Oostende. Onze missie is duurzame landbouw en visserij, zowel economisch, ecologisch als maatschappelijk, te bevorderen via nieuwe kennis en dienstverlening. Ongeveer 600 ILVO’ers werken daar dagelijks aan. ILVO zoekt geregeld collega’s met ambitie en met passie voor landbouw en visserij. Voorbeelden van technische en ondersteunende functies zijn: veldwerkers, ingenieurs, dierenartsen, laboratoriumtechnologen, technici, management, informatici, financiële en administratieve medewerkers …Heel vaak zoeken we ook kandidaat-doctorandi (Phd’s).