ILVO vacatures

Het Eigen Vermogen van ILVO is momenteel op zoek naar een TECHNOLOGY & DATA SCIENTIST (PRECISION LIVESTOCK FARMING) voor tewerkstelling binnen de eenheid Technologie en Voeding (EV/2017/014/TV115).Het Eigen Vermogen van ILVO is momenteel op zoek naar een WETENSCHAPPELIJK MEDEWERKER duurzame landbouw voor tewerkstelling binnen de eenheid Landbouw & Maatschappij (EV/2017/019/L&M).

Kandideren kan tot en met zondag 28 januari 2018.In partnerschap met Agrolink Vlaanderen biedt ILVO de vacature voor personal assistant (halftijds) aan voor tewerkstelling in Merelbeke.

Kandideren kan tot en met woensdag 31 januari 2018.ILVO is op zoek naar een PhD bursaal voor het project SeafoodTomorrow: Ontwikkeling van (genetische) moleculaire methoden om voedselfraude en voedselintegriteit te detecteren.
Een restaurant dat tongrolletjes op de kaart zet maar schar serveert, een goedkope diepvriespizza waarvan beweerd wordt dat er “echte tonijn” op ligt… Fraude met visserijproducten is een actueel probleem, maar is moeilijk op te sporen. Via DNA-gebaseerde technieken kan het wél, maar die zijn nog volop in ontwikkeling. Ga jij de uitdaging aan?
Heb jij ervaring met moleculaire biologie? Heb je de ambitie om een doctoraat te halen? Solliciteer nu voor de positie als onderzoeker binnen het project SeafoodTomorrow! Standplaats Oostende.
Kandideren kan tot en met maandag 5 februari 2018.
Lees meer over het project SeafoodTomorrowHet eigen vermogen van ILVO is partner in RECOMS, een Marie Slodowska Curie training netwerk voor jonge onderzoekers in de Europese Unie (MSCA-ITN-ESR). U kan via RECOMS deelnemen aan 13 PhD vacatures in Engeland, Finland, Duitsland, Oostenrijk en Nederland.

Kandideren kan tot 1 maart 2018.Indien geen van de vacatures aansluiten bij je profiel willen we je toch uitnodigen om je als werkzoekende bij onze personeelsdienst aan te melden door het opsturen van je cv naar personeel@ilvo.vlaanderen.be.


Werken voor Vlaanderen

Werken bij ILVO

ILVO is een dynamisch, multidisciplinair en toekomstgericht onderzoekinstituut met sites in Melle, Merelbeke en Oostende. Onze missie is duurzame landbouw en visserij, zowel economisch, ecologisch als maatschappelijk, te bevorderen via nieuwe kennis en dienstverlening. Ongeveer 600 ILVO’ers werken daar dagelijks aan. ILVO zoekt geregeld collega’s met ambitie en met passie voor landbouw en visserij. Voorbeelden van technische en ondersteunende functies zijn: veldwerkers, ingenieurs, dierenartsen, laboratoriumtechnologen, technici, management, informatici, financiële en administratieve medewerkers …Heel vaak zoeken we ook kandidaat-doctorandi (Phd’s).