ILVO vacatures

ILVO is op zoek naar een PhD bursaal voor het project BioAccu: Een platform voor screening & validatie van bio-activiteit & functionaliteit
Dit uniek doctoraatsvoorstel biedt je de kans om een expert te worden in de proces- en productontwikkeling vertrekkende vanuit onderbenutte plantaardige biomassa. Het doctoraatsvoorstel heeft als doel om via bioraffinage en een gerichte validatie van technische of bio-actieve functionaliteit te komen tot innovatieve, bio-gebaseerde (voedings)producten. Deze doelstellingen sluiten naadloos aan bij het globale doel aan om de transitie te maken van een economie gebaseerd op eindige fossiele grondstoffen naar een duurzame bio-economie of circulaire economie waar optimaal gebruikt wordt gemaakt van alle lokaal geproduceerde biomassa.
Kandideren kan tot en met zaterdag 30 september 2017.Indien geen van de vacatures aansluiten bij je profiel willen we je toch uitnodigen om je als werkzoekende bij onze personeelsdienst aan te melden door het opsturen van je cv naar personeel@ilvo.vlaanderen.be.


Werken voor Vlaanderen

Werken bij ILVO

ILVO is een dynamisch, multidisciplinair en toekomstgericht onderzoekinstituut met sites in Melle, Merelbeke en Oostende. Onze missie is duurzame landbouw en visserij, zowel economisch, ecologisch als maatschappelijk, te bevorderen via nieuwe kennis en dienstverlening. Ongeveer 600 ILVO’ers werken daar dagelijks aan. ILVO zoekt geregeld collega’s met ambitie en met passie voor landbouw en visserij. Voorbeelden van technische en ondersteunende functies zijn: veldwerkers, ingenieurs, dierenartsen, laboratoriumtechnologen, technici, management, informatici, financiële en administratieve medewerkers …Heel vaak zoeken we ook kandidaat-doctorandi (Phd’s).