Publicaties

mei 2017 - ILVO mededeling nr 234

Biggencastratie stoppen in 2018: hoe ver staan we daarmee?

Marijke Aluwé

april 2017 - ILVO mededeling nr 233

Ecologische monitoring in het kader van het masterplan kustveiligheid: Middelkerke

Gert Van Hoey

maart 2017 - ILVO mededeling nr 226

Brongerichte erosiebestrijdingstechnieken bij groenten en maïs

Greet Ruysschaert

februari 2017 - ILVO mededeling nr 229

Voortgangsrapport effecten baggerlossingen

Bavo De Witte

februari 2017 - ILVO mededeling nr 228

Catalogue Belge description et recommandation chicorée industrielles 2017

Joke Pannecoucke

februari 2017 - ILVO mededeling nr 227

Belgische beschrijvende en aanbevelende rassenlijst voor industriële cichorei 2017

Joke Pannecoucque

februari 2017 - Brochure

Brochure ILVO zaden

ILVO zaden Meer dan 80 jaar onderzoek en selectie
Mede door het eindeloze geduld en de gedrevenheid van onze veredelaars creëren we vooral in kleinere teelten nieuwe cultivars met een opvallende meerwaarde. Door een eigen productie-eenheid en ketenbewaking garanderen we de aflevering van kwalitatief basiszaad. Onze rassen worden wereldwijd vermarkt via mandatarissen. Deze brochure biedt u een overzicht van al onze selecties als basis voor een juiste rassenkeuze.

januari 2017 - ILVO mededeling nr 225

Producentenorganisaties in de melkveehouderij: een doorlichting

Jo Bijttebier

december 2016 - ILVO mededeling nr 224

Vlarisub-ringtest

Fien Amery

december 2016 - ILVO mededeling nr 223

Catalogue Belge description et recommandation plantes fourragères et engrais verts 2017

Joke Pannecoucque

december 2016 - ILVO mededeling nr 222

Belgische beschrijvende en aanbevelende rassenlijst voor voedergewassen en groenbedekkers 2017

Joke Pannecoucque

december 2016 - Brochure

Dienstverlening ILVO - Technologie en Voeding - Food Pilot

Brochure dienstverlening T&VDeze brochure stelt de diensten van de Food Pilot voor, het applicatie- en analysecentrum van ILVO en Flanders’ FOOD, waar de agrovoedingsindustrie ondersteuning wordt geboden bij product- en procesverbeteringen. Dat doet zij via piloottesten, analyses en advies, afgestemd op de vraag van de klant (zie figuur volgende pagina). Deze werking is wetenschappelijk ondersteund, want onder de noemer van de Food Pilot stelt het onderzoekscentrum ILVO al haar expertise en onderzoekscapaciteiten rond voedselveiligheid en productkwaliteit en –innovatie ten dienste van de sector. Hiervoor zijn er tal van subsidies beschikbaar, waarin wij u ook kunnen adviseren.

Pagina 1 van 17Eerste   Vorige   [1]  2  3  4  5  6  7  8  9  10  Volgende   Laatste