Agenda

14/09/2017

Bezoek het kennisuitwisselings (KUS)-, inspiratie- en matchmaking event!

Gebruik je als producent van levensmiddelen of ingrediënten plantaardige grondstoffen? Heb je al eens overwogen om diezelfde grondstoffen uit nevenstromen te winnen en kringlopen te sluiten? Of wens je als landbouwer of als producent maximale waarde te halen uit nevenstromen? Elkaar ontmoeten, kennis delen en ervaringen uitwisselen staan centraal tijdens de bijeenkomsten op 14 september (Tienen – België) en 13 oktober 2017 (Helmond – Nederland).

PROGRAMMA

9.30 u – 10 u Ontvangst

10u – 11u30 Plant based food inspiration

  • Trendanalyse van de markt. Kansen voor nieuwe ingrediënten en voedingsproducten.
  • Het aanbod nevenstromen voor de regio Vlaanderen – Zuid-Nederland
  • Technologie maakt mogelijk: State-of-the-art pilotinfrastructuur ter beschikking in Vlaanderen – Nederland

11u30 – 11u45u Pauze

11u45 – 13u Interactie en ideeëngeneratie

Keuze uit 3 actieve rondetafelgesprekken met experts en bedrijven

  • Clean Label; naar inzet van natuurlijke ingrediënten in voedingsproducten
  • Consument & Design
  • Technologische ontwikkelingen en de mogelijkheden voor gepersonaliseerde voeding

13u – 13u30 Lunchpauze

13u30 – 14u Ideeën pitch

Presentatie van de beste ideeën per tafel

14u – 16u Matchmaking: Ontmoet uw toekomstige business partner uit Vlaanderen of Nederland.

Scherp jouw business ideeën aan in één op één gesprekken met de aanwezige bedrijven en experten. Bij inschrijving geef je aan welke nevenstromen bij jouw organisatie in aanmerking komen voor een alternatieve markt. Waar ben je naar op zoek? Geef aan met welke vraag of idee je rondloopt. Wij verbinden je met potentiële partners. Daarnaast is er natuurlijk nog vrije ruimte voor ontmoeting en uitwerking van de ideeën.

16u – 16u30 Borrel en Afsluiting

Meer info en inschrijven