ILVO vacatures

Het Eigen Vermogen van ILVO is momenteel op zoek naar een WETENSCHAPPELIJK MEDEWERKER - VARKENSONDERZOEK voor tewerkstelling binnen de eenheid Dier (EV/2017/002/Dier68).

Kandideren kan tot en met zondag 26 februari 2017.Het Eigen Vermogen van ILVO is momenteel op zoek naar een WETENSCHAPPELIJK MEDEWERKER - RUNDVEEONDERZOEK voor tewerkstelling binnen de eenheid Dier (EV/2017/003/Dier68).

Kandideren kan tot en met zondag 5 maart 2017.Indien geen van de vacatures aansluiten bij je profiel willen we je toch uitnodigen om je als werkzoekende bij onze personeelsdienst aan te melden door het opsturen van je cv naar personeel@ilvo.vlaanderen.be.


Doctoraatsbeurzen

Strategieën voor het beheersen van fouling en biofilms in levensmiddenbedrijven en voor de karakterisatie van de microflora in grootkeukens

Dit uniek doctoraatsvoorstel biedt je de kans om een expert te worden in:

  1. De beïnvloeding van het kleefgedrag van roestvrijstaal door chemische en fysische oppervlaktebehandeling voor preventieve of curatieve behandeling van fouling en biofilms in levensmiddelenbedrijven (Cleansurface)
  2. De vergelijking van metagenoom analyse en klassieke microbiologie voor de karakterisatie van de microflora op contactoppervlakken, handen en levensmiddelen in grootkeukens (METAGECO)

Voor beide onderzoeksluiken wordt de nodige opleiding en begeleiding voorzien, gebaseerd op de gecombineerde expertise en samenwerking met UGent, KU Leuven, Universiteit Luik, Sirris en ILVO.

Deadline voor het indienen van je kandidatuur is 19 februari 2017.

Meer info

Werken voor Vlaanderen

Werken bij ILVO

ILVO is een dynamisch, multidisciplinair en toekomstgericht onderzoekinstituut met sites in Melle, Merelbeke en Oostende. Onze missie is duurzame landbouw en visserij, zowel economisch, ecologisch als maatschappelijk, te bevorderen via nieuwe kennis en dienstverlening. Ongeveer 600 ILVO’ers werken daar dagelijks aan. ILVO zoekt geregeld collega’s met ambitie en met passie voor landbouw en visserij. Voorbeelden van technische en ondersteunende functies zijn: veldwerkers, ingenieurs, dierenartsen, laboratoriumtechnologen, technici, management, informatici, financiële en administratieve medewerkers …Heel vaak zoeken we ook kandidaat-doctorandi (Phd’s).